Özdilek

Ekonomi

Esnaf ve Sanatkarlar’da iki adaylı kongre bu gün

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bugün gerçekleştirilen kongresinde mevcut başkan Kadir Durmuş ile Bilal Karaosmanoğlu yarıştı.

7 Ocak 2018 Saat: 15:39
Esnaf ve Sanatkarlar’da iki adaylı kongre bu gün
Esnaf ve Sanatkarlar’da iki adaylı kongre bu gün

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 3. Olağan Kongresini Fuar içerisinde bulunan Çağlayan Restoran’da gerçekleştirdi. Kongrede iki aday başkanlık için yarıştı. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Kadir Durmuş yeniden aday olarak kongreye girdi. Bilal Karaosmanoğlu da başkanlık için adaylığını ortaya koydu. 2 bin 463 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 12 yönetim kurulu üyesi belirlenecek. Kongrede divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya üstlendi. Kongreye İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Cumali Durmuş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve üyeler katıldı.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Mevcut başkan Kadir Durmuş çalışmalarına bundan sonra da kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyerek, “Bugün ve yarın da birlikte olacağımızı umut ediyorum. Kongremiz hayırlara vesile olur inşallah. Yeni dönemde üyelerimizin mesleki eğitimleri için daha yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönemde devlet teşviklerinin daha verimli kullanılabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

KANTİNCİLER ODASI’NI KURACAĞIZ
Kadir Durmuş; ''Üyemiz olan Kantin İşletmecileri Derneğimizin oda olması için en kısa zamanda çalışmamızı tamamlayacağız” şeklinde konuştu. 

BİZ GENÇ BİR EKİBİZ

Oda başkanlığına aday olan Bilal Karaosmanoğlu, “Güçlü oda nasıl olur, odanın büyüklüğü ile faaliyetlerle, üyelerin katılımıyla olur. Emlakçılar toplanmış oda olmuş, kantinciler toplanmış, hadi siz de oda olun deniyor. Bu kadar odanın kurulması doğru mu? Bu kadar fazla odaya hiç anlam veremiyorum. Bir tane oda olur; altında kantinciler, emlakçılar şeklinde komiteler olur. Oda dağıtarak güçlü olmaz. Biz genç bir ekibiz. Bir değişim bir icraat için biz herkesin oyuna talibiz” ifadelerine yer verdi.

KADİR DURMUŞ’UN LİSTESİ

Alibey Yazıcı, Kadir Bilgan, Cavit Yazıcıoğlu, Murat Baylan, Osman Pinga, Ömer Özkan, Rana Tunç BerkDemir, Cihan Alparslan, Davut Yaroğlu, Güney Şenel.

DENETİM KURULU

Hakan Akman, Hakan Alkan, Tunay Çapa.

BİLAL KARAOSMANOĞLU’NUN LİSTESİ

Kadir Açıkgöz, Sedat Karaaslan, Muhammed Fatih Utaş, Murat Çalık, Halit Gedik, Necati Şen, Kenan Taşkıran, Alparslan Kotan, Ömer Palaoğlu, Hüseyin Başoğlu.

DENETİM KURULU

Özer Karaaslan, Caner Kanyılmaz, Fikret Yavuz.ü

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat