Özdilek

Güncel

Eşmeliler: " Mezarlığa giden yan yol tamamlanmalı"

Eşmeliler Kartepe Belediyesi’nden bir an evvel bu basit köprünün yapılmasını istiyor.

7 Eylül 2016 Saat: 10:54
Eşmeliler: " Mezarlığa giden yan yol tamamlanmalı"
Eşmeliler: " Mezarlığa giden yan yol tamamlanmalı"

Eski Eşme Mezarlığı önündeki D-100 Karayolu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Ancak ,bölge halkının yararlandığı mezarlığa giden yan yol hala tamamlanamadı.Kartepe Belediyesi’nin hizmet alanında bulunan bu yolda yazın tozdan ve çukurlardan zorlukla yürünürken,yağmurlu havalarda ise çamurdan geçilmesi daha da zorlaşıyor. Bölge halkı “Bu yol için asfalt ve parke taşı’dan vazgeçtik.Hiç olmazsa Kurban Bayramı öncesi çukurların kapanması ve çamur olmaması için  bir kamyon mıcır döksünler” diyerek Kartepe Belediyesi yetkililerini uyardılar.

Yine Eski Eşme Mahallesi Limandere Sokak’ta “Sedaş” ekipleri  enerji tellerine değen ağaç dallarını keserek yollara gelişigüzel attılar. Bu yollara dağılan ağaç dalları kötü görüntü oluşturduğu gibi bazı yerlerde yol geçişlerini engelliyor. Sedaş,kestiği bu dalları toplamazken, Kartepe Belediyesi’nin dal toplama araçları da bu olumsuz görünüme el atmıyor.

Eski Eşme’de Bostanlar Burnu mevkiinde iki yıl öne sel nedeniyle kopan kanalizasyon hattı nedeniyle lağım suları göle karışıyor. İSU Kanalizasyon hattını bağlamak yerine vidanjörle lağım atıklarını almaya çalışarak sorun gidermeye çalışıyor. Bu arada bölge halkı tam iki yıldır burada yayalar için hizmet veren demir köprünün bir an evvel Maden deresi üzerine yapılmasını bekliyor.Bu köprünün olmaması nedeniyle bu bölümde karşıdan karşıya geçiş yapılamıyor. Eşmeliler Kartepe Belediyesi’nden  bir an evvel bu basit köprünün yapılmasını istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat