Özdilek

Güncel

Eskişehirli miniklerden 'Doğayı Saran Eller' etkinliği

Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri “Doğaya Sarılan Eller” etkinliği kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fidanlık ve Yeşil Alanlar Şube Müdürlüğünü ziyaret etti...

2 Aralık 2023 Saat: 19:05
Eskişehirli miniklerden 'Doğayı Saran Eller' etkinliği
Eskişehirli miniklerden 'Doğayı Saran Eller' etkinliği

Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri “Doğaya Sarılan Eller” etkinliği kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fidanlık ve Yeşil Alanlar Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin üretim tesisleri teorik ve pratik eğitimlere ev sahipliği yaparak öğrencileri misafir etmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı Fidanlık ve Yeşil Alanlar Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerine görevliler tarafından bitkinin büyüme evreleri hakkında çeşitli bilgiler verilerek doğadaki yaşamın sürdürülebilirliği için bitkilerin önemi anlatıldı.

Daha sonra atıkların geri dönüşümünü sağlamak ve doğaya yararlı hale getirmek için öğrencilerin evlerinden getirdikleri sebze, meyve atıkları ve yeşil alanlardan toplanan kuru yaprak ve dal parçaları kullanılarak kompost yapımı gerçekleştirildi.

Ziyarette ayrıca Fidanlık ve Yeşil Alanlar Şube Müdürlüğüne bağlı seralarda öğrencilerle birlikte tohum ekimi ve tohum topu etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Eğitici ve eğlenceli etkinlikler çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat