Özdilek

Güncel

ESER, SERVİSCİLER ODASI YÖNETİME ADAY

12 Ocak’ta Kocaeli Servis Araçları Odasını Genel kurulu var. Kocaeli P Plakalı Servisciler Derneği Başkanı Mehmet Eser, dernek yönetiminin ortak kararıyla servis Araçları odasının yönetim Kuruluna aday oldu.

19 Aralık 2013 Saat: 12:45
ESER, SERVİSCİLER ODASI YÖNETİME ADAY
ESER, SERVİSCİLER ODASI YÖNETİME ADAY

Kocaeli P Plakalı Servisciler Derneği Başkanı  Mehmet Eser yaptığı açıklamada, Kocaeli P Plakalı Servisciler Dernegi Olarak Kocaeli Servisciler Odası’nın yönetimine talip olduğunu, Dernek olarak Kocaeli’deki sektörün duayenlerinden olan, serviscinin derdine derman olacak bir ekip oluşturduklarını söyledi.

 

Eser Başkan Adaylarını  Süleyman Aygün,  seçime girecek yeni yönetimin ise Kocaeli P Plakalı Servisciler Dernegi Başkanı Olarak Ben, Recep Can, Fahri Köksaldı,Yılmaz Altıntaş,Sabri Baday,Karamürsel Kooparatifinden Ömer Akbaba, Gölcük Kooparatif  Başkanı Tacettin Akın, Başiskele Kooparatif Başkanı Hayri Koral İzmit Kooparatif Başkanı İslam Ercan Kaptan, Derince Temsilcisi Tahsin Çelik’ten oluştuğunu söyledi.

Eser yaptığı açıklamada, “Sektörün Önde Gelenlerinden Oluşan Omurgalı Ve istikrarlı bir yönetimle esnafın sorunlarını yaklaşık on yıldır çözülemez gösteren mevcut yönetimi kesinlikle değiştirmek için kararlıyız”dedi.

 

Mehmet Eser, “Kocaeli p plakalı servisciler derneği i olarak şu ana kadar yaptığımız faaliyetler gün gibi ortadadır. Amacımız korsanı en kısa sürede bitirip, esnek kuralları kaldırıp ve P Plakalı serviscilerin hakkını söke söke almaktır. Derneğimizin şu ana kadar vermiş olduğu mücadelede Kocaeli servis araçları odasından maddi manevi hiçbir destek görememesi manidardır. Korkmayan, yılmayan,sözünün eri olan,odamızı tabela odası olmaktan kurtarıp üyelerine hizmet vermeyi kendine ilke edinen, kurumsal alanlarda 5500 p plaka sahibini onure edecek şekilde temsil ederek sektörün kalkınmasını sağlayabilecek olan kadroyu oluşturmuş bulunmaktayız. Şuana kadar servisci esnafına hiçbir katkısı olmayan mevcut oda yönetiminin tamamen seçim yatırımı amaçlı 1996 model eski ve bakımsız bir aracı servisci esnafımıza yedek servis aracı olarak laik görmüştür. Sizce,yıllık yaklaşık 1.000.000 tl bütcesi olması gereken bir odanın esnafımıza verebileceği hizmet bumu olmalıdır.”dedi.

 

Eser, 12 Ocak’ta bütün bu olumsuzlukları sandığa gömmek için kararlı olduklarını, Gebze ve Kocaelide’ki servisci esnafın uyumadığını ve her şeyin farkında olduğunu vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat