Güncel

Erzurum istihdamına Büyükşehir katkısı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin istihdam hayatına da önemli katkılar sunduklarını kaydetti.ERZURUM (İGFA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yatırımcı ve m...

4 Kasım 2023 Saat: 17:05
Erzurum istihdamına Büyükşehir katkısı
Erzurum istihdamına Büyükşehir katkısı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin istihdam hayatına da önemli katkılar sunduklarını kaydetti.

ERZURUM (İGFA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yatırımcı ve müteşebbis kuruluşlarımıza sunduğumuz imkânlar nispetinde şimdiye kadar 4 bin kardeşimizin özel sektörde istihdam edilmesini sağladık. Şuana kadar 20’yi aşkın firmamızın şehrimizde küçük, orta ve büyük ölçekli üretim merkezi ve fabrika kurmasını sağladık” dedi.

“İstihdam alanında 2500’ün üzerinde hanım kardeşimizin ekonomik gelir elde etmesini de sağladık” diyen Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kentimizdeki işsizlik sorununun çözümü için özel sektör kuruluşlarımız ve müteşebbislerimize 10 yıldır her türlü kolaylığı sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Bizler Erzurum’a ülke genelindeki yatırımcılarımızı çekmek, kalkınmayı kollektif akılla sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İktisadi ve ticari hayatı, ekonomik ve sosyal hinterlandıyla geniş yatırım olanağına sahip olan Erzurum’un bir cazibe merkezi olması için Türkiye’nin dev markalarını üretim ve istihdam için şehrimize kazandırıyoruz.” Başkan Sekmen, “Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan şehrimiz, binlerce yıllık medeniyet birikimiyle ticaretin de merkezini teşkil etmiştir. Tarihi İpekyolu güzergâhına sahip olan Erzurum’un ticari hayatını canlandıran istihdam içerikli yeni projeler geliştirmeye ve üretim merkezi ve fabrikalar açmaya devam edeceğiz” kaydını düştü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat