Özdilek

Güncel

Eryürek’in abileri vefat etti

Derince’de geniş bir kesim tarafından tanınan eski ilçe başkanı Mehmet Eryürek’in ikiz olan ağabeyleri, beş dakika ara ile hayatını kaybetti. Birlikte doğup, birlikte ölen kardeşler birlikte toprağa verilecek.

21 Şubat 2015 Saat: 13:07
Eryürek’in abileri vefat etti
Eryürek’in abileri vefat etti

Derince’de geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’na tekrar aday gösterilmedikten sonra yaşadığı sıkıntılar nedeniyle AK Parti’den istifa eden Mehmet Eryürek’in iki ağabeyi, vefat etti. Foto Mehmet olarak da tanınan Mehmet Eryürek’in ikiz kardeş olan ağabeyleri 73 yaşındaki Remzi ve Aziz Eryürek, beşdakika ara ile hastalığa yenik düştü.


HASTALIKTAN ÖLDÜLER
Aziz Eryürek (73) mide kanseriydi. Tedavisi süren ve evinde dinlenen Aziz Eryürek, bir anda fenalaştı ve yaşamını kaybetti. Eryürek ailesi henüz bu kötü haberin şokunu üzerinden atamamıştı ki 5 dakika sonra Aziz Eryürek’in ikiz kardeşi Remzi Eryürek’in ölüm haberi geldi. Remzi Eryürek, Derince Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakımında kalp rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu.


BEŞ DAKİKA ARAYLA
Kardeşinin ölümünü dahi duymadan 5 dakika sonra kalbi durarak yaşama veda eden Remzi Eryürek’in ölüm haberi başta Mehmet Eryürek olmak üzere tüm aileyi yasa boğdu. Merhum Dursun Ali ve merhume Hamdiye Eryürek’in 6 çocuğundan ikisi olan Remzi ve Aziz Eryürek’in cenazeleri bugün ikindi namazına müteakip Derince Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat