Özdilek

Siyaset

Ertatar, Saadet iktidarında kadınlar rahat edecek

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Sevil Ertatar çalışmalarına Karamürsel’de devam etti. Ertatar, Saadet iktidarında kadınlar rahat edecek,deri.

10 Haziran 2018 Saat: 15:09
Ertatar, Saadet iktidarında kadınlar rahat edecek
Ertatar, Saadet iktidarında kadınlar rahat edecek

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi, milletvekili adaylarıyla da sahada koşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün de Karamürsel’de ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Sevil Ertatar, partisinin kadınlara yönelik uygulayacağı politikaları anlatarak, destek sözü aldı. Ziyaretleri esnasında zor şartlarda çalışmak zorunda bırakılan kadınların sorunlarına değinen Ertatar, “Bugün Türkiye’de birçok bayan ağır koşullarda, düşük ücretlere çalıştırılarak sömürülüyor. Hiçbir kadına güneşten daha fazla mesai yaptırılamaz. Kadınların fıtrat özellikleri ve aileleri ile geçirmesi gereken vakit göz ardı edilemez. Aksi halde zulmetmiş olursunuz” dedi.

Kadına değer, Türkiye’ye huzur

Günümüzde en temel sorunlardan birinin, kadının toplumsal konumu ve hakları olduğunu vurgulayan Ertatar, “Bir yerde cinsiyet ayrımından ötürü ayrıştırma, aşağılama veya şiddet varsa, orada insanlık sorunu var demektir. Saadet Partililer olarak, kadına yönelik fiziksel, psikolojik, ekonomik her türlü şiddetin karşısında duracak ve bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Kadına verilen değer, Türkiye’deki huzurun teminatıdır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat