Özdilek

Aşayiş

Erkek cesedin kimliği belirlendi

Derince İlçesi Harmantarla mevkii TEM otoyol kenarındaki ağaçlık alan içerisinde, öğlen saatlerinde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi.

26 Mart 2017 Saat: 17:08
Erkek cesedin kimliği belirlendi
Erkek cesedin kimliği belirlendi

Derince İlçesi Harmantarla mevkii  TEM otoyol kenarındaki ağaçlık alan içerisinde,  öğlen  saatlerinde  bir erkek cesedi bulundu.  Bazı vatandaşların yerde  hareketsiz  yatar vaziyette bir şahısın  olduğunu ihbar etmeleri üzerine, kısa sürede bölgeye  112 ekibi ile çok sayıda polis ekibi geldi.  Yapılan kontrollerde şahısın  öldüğü  tepit edildi. Olay yerinin etrafına güvenlik şeridi çekilerek,  ceset üzerinde ve çevresinde incelemelerde bulunuldu. Olay yerinde  cansız olarak bulunan  şahısın vücudunda  herhangi bir darp veya yaralama izine rastlanmazken, yapılan incelemeler sonrasında cenaze otopsi işlemleri için Kocaeli Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Yapılan incelemelerde  Cesedin Derince Esentepe Mahallesinde ikamet eden  evli ve 2 çocuk sahibi  44 yaşındaki  Tuncer Katmış'a ait olduğu belirlendi.  vucudunda darp  ve yaralanma  bulunmayan Katmış'ın kesın olum nedenı otopsı ile belırlenecekken, cenazesinin  Körfez Esentepe Cımbızlar Camıınde kılınack öğle namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat