Özdilek

Güncel

Erhan yılmaz güven tazeledi

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Genel Kurul bu akşam gerçekleşti.

25 Ekim 2018 Saat: 09:15
Erhan yılmaz güven tazeledi
Erhan yılmaz güven tazeledi

Karamürsel Öğretmenevi terasında gerçekleşen Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile bu akşam gerçekleşti. Tek liste olarak seçime giren mevcut Başkan Erhan Yılmaz tekrar güven tazeleyerek seçimi kazandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış ve selamlama konuşmalarını Dernek Başkanı Erhan Yılmaz yaptı. Yılmaz’ın yaptığı konuşmanın ve faaliyet raporunun okumasının ardından duygu ve düşüncelerini belirtmek üzere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuşmasını yaptı. Kendisi de Boşnak ve Derneğin üyesi Başkan Yıldırım, tek liste olarak seçime giren ve kazanan Erhan Yılmaz’a görevinde başarılarının devamını dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konuşmalarının ardından Yönetim kurulu üyesinin isimleri okunarak protokol üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Dernek Başkanı Erhan Yılmaz ve yönetimi, Genel Kurula katılan misafirlere Boşnakların genelsek yemeği olan Boşnak Böreği ikram etti.Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Kuruluna Katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri, davetliler ve Boşnak vatandaşlar eşlik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat