Özdilek

Güncel

Ereğli mezatı başladı

1 Eylül Balık Sezonu başlamasını ardından Ereğli Balık Hali Mezat’ı, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya’nın çaldığı düdük ile açıldı.

1 Eylül 2023 Saat: 10:42
Ereğli mezatı başladı
Ereğli mezatı başladı

Ereğli mezatı başladı

Avlanma yasağının sona ermesi ile birlikte balık satışlarının merkezi olan Ereğli'de bu sabah namazından sonra balıkçılar Mezat’a geldiler. Sabah namazından sonra başlayan programa Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Karamürsel İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri, Esnaflar ve çok sayıda Karamürselli vatandaş katıldı.

Av yasağının sona ermesiyle birlikte Ereğli Balık Mezat’ı da açıldı. 01.09.2023 tarihli Balık sezonun başlaması ile birlikte Mezat’ın ilk düdüğünü Çetinkaya çaldı.

İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu’nun okuduğu duanın ardından Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, balık sezonunun hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileyip, Karamürsel Ereğli Balık Mezat’ının geleneksel düdüğünü çalarak mezatı başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat