Özdilek

Güncel

Erdoğan Görgün’e kutlama

Prof.Dr. Mehmet Bayrak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra Sofrasında sabah kahvaltısında buluştu.

2 Ekim 2016 Saat: 09:22
Erdoğan Görgün’e kutlama
Erdoğan Görgün’e kutlama

İzmit’e 20 kilometre mesafede, şehir merkeziyle Kandıra’nın tam orta noktasında yer alan Kandıra yolu üzerinde hizmet veren Kandıra Sofrasındaki buluşmaya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, eski Başkanlar; Günay Gülcü(2000-2002), Recep Yıldız(2008-2010) ve Erdoğan Görgün(2014-2016), Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Av. Abdurrahman Kaymak, Danışma Meclisi üyesi Tolga Havuç ile Fikriye Gülcü, Nursel Okyar ve Endüstri Mühendisi Tuğba Havuç katıldı.

Başkan Prof.Dr. Mehmet Bayrak; “Derneğimizin geçen dönem başkanı İşadamı Erdoğan Görgün, kendini yenilemekte, katıldığı eğitim programları ile dünyada ve Türkiye’deki gelişmeleri takip etmektedir. En son Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezinin Temel İşletme programını başarıyla tamamlamıştır. Tebrik ediyorum. İlçemizin ismi ile faaliyet gösteren Kandıra Sofrası işletmecilerine de başarılar diliyorum.” dedi.

Kandıra Sofrasındaki  sabah kahvaltısı Kocaeli Kandıralılar Derneğinin güz dönemi programlarının da görüşülmesi ile tamamlandı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat