Özdilek

Siyaset

Ercan Dalkılıç'tan Açıklama

Dilovası kurucu belediye başkanı Ercan Dalkılıç geçtiğimiz gün bir yerel medya organında çıkan ve manşetten duyurduğu “CHP Dalkılıç’ı İstemiyor” başlıklı haberine istinaden bir yazılı açıklama yaptı.

27 Şubat 2013 Saat: 11:41
Ercan Dalkılıç'tan Açıklama
Ercan Dalkılıç'tan Açıklama

Dalkılıç’ın açıklamasında şunları söyledi, "26 Şubat 2013 tarihli Bizim Gebze Gazetesinin manşetten okuyucularına duyurduğu “CHP Ercan Dalkılıç’ı istemiyor” başlık adı altında ki yazı içeriğine dair düşüncülerimi, yorumlarımı ve de doğruları bütün Dilovalıların bilmesinde yarar gördüğüm için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Şunu açıkça belirteyim benim bütün siyasi partiler büyük bir saygım var. Saygım bu tabelaların üzerinde ki yazılara değil, o partilerin programlarına ya da orada siyaset yapanlara inanıp oy veren halkımadır, halk her şeyden önceliklidir. Bunun için halkına saygılı olan siyasetçi halkını doğru bilgilendiren siyasetçidir. Etik olanda budur. Biz çok uzun süredir yani 1987 yılından bu yana Dilovası’nda siyaset yapmaktayız. Uzun süre siyaset yapmamdan dolayı hemen hemen her siyasi partinin üst düzeyinde hatırı sayılır dostlarım olmuştur. Siyasette asıl amaç nihai hedefe ulaşmaktır. Bunun için bazı dostlar halkımızın bize vermiş olduğu bu desteği görmüş olmalıdırlar ki yerelde nihai hedefe ulaşma şansının bizlerle daha da mümkün olacağını, bu yüzden bizimle birlikte siyaset yapma uğraşı içine girmişlerdir. Ancak benim nerede aday olacağıma halk karar verir. Halkın vereceği bu karar benim için tartışılmazdır. İşte o zaman söz konusu parti ya da partilerle diyaloğa geçilir. Bu nedenle benim CHP’ye nede başka bir siyasi partiye müracaatım ya da teklifim olmamıştır, haber maksatlıdır. Ayrıca her siyasi parti yönetimi kendi aralarında bazen rapor hazırlayıp il yönetimine sunabilirler. Bu bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren sanki biz CHP’ye böyle bir teklif götürmüşüz de CHP bizi kabul etmemiş gibi bir hava yaratılarak halka yanlış yansıtılmasıdır. Ayrıca rapor İlçe ve İl yönetimi arasında kalır. Gazeteler yoluyla teşhir edilmez. CHP bunu teşhir eden köstebeği de ihraç etmeli, bu davranış CHP’yi halk nezdinde küçük düşürmüştür. Bu raporu servis edenler aynı zamanda da CHP’de görünüp başka bir siyasi partinin değirmenine su taşıyan kişilerdir."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat