Özdilek

Siyaset

Erbakan’a kalabalık anma töreni

Saadet Partisi merhum Genel Başkanı ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan, ölümünün 3. yıldönümünde unutulmadı

28 Şubat 2014 Saat: 14:30
Erbakan’a kalabalık anma töreni
Erbakan’a kalabalık anma töreni

Saadet Partisi merhum Genel Başkanı ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan, ölümünün 3. yıldönümünde unutulmadı

Saadet Partisi (SP) merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan, ölümünün 3. yıldönümünde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan “Erbakan’ı Anma ve Anlama” programı ile anıldı. Yoğun katılımın olduğu programa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Hizmet-İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, AKP Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, SP İzmit Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, SP Kartepe Belediye Başkan Adayı Mehmet Aras ve SP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Aslan katıldı.

 

Programda ilk olarak kürsüye çıkan isim Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu Erbakan önderliğinde kurulan D8 organizasyonun, günümüzde çok acil bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Barış ve adil bir paylaşıma, bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. Yaşanan olaylar karşısında kimse umutsuzluğa düşmesin. İnanıyorsanız mutlaka kazanacaksınız. Milli Görüş bu amaç için kurulmuş ve Erbakan Vakfı da bu amaca hizmet etmek için kurulmuştur” dedi.

 

İsmail Müftüoğlu, Türkiye’deki refah ve bürokratik seviyenin sebebinin Necmettin Erbakan olduğunu belirterek, “Necmettin Erbakan denildiği zaman herkesin takkesini önüne alıp düşünmesi gerekir” diye konuştu. Hem Erbakan’a hem de adaylara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Müftüoğlu, “Biz bir bedenin uzuvları gibiyiz. Hocamızın bize verdiği emanete sonuna kadar sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Necmettin Erbakan’ın çocukluğundan itibaren hayatı ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Erbakan’ın siyaset hayatında çektiği zorlukların ve mücadelelerin anlatıldığı sinevizyon gösterimi, katılanlar tarafından ilgiyle izlendi. Birçok partiSİ kapatılmasına rağmen, Erbakan’ın yılmadan mücadele ettiğine vurgu yapılan gösterimde, 8 İslam ülkesini bir araya getirerek kurduğu D8’e organizasyonuna da dikkat çekildi.

 

Kürsüye son çıkan isim Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve Necmettin Erbakan’ın oğlu Muhammed Ali Fatih Erbakan vefatının ardından 3 yıl geçmiş olmasına rağmen salondaki kalabalık ve coşkudan mutlu olduğunu söyleyerek, “Katılımlarınız beni memnun etti. Bu akşam Kocaeli’nin en büyük salonunda Milli Görüşçülerin en büyük akıncıları olarak yiğit bir lideri anıyoruz. Erbakan demek, çok iyi bildiğiniz gibi kuvveti hakkı üstün tutmaktır. Merhum liderimiz Erbakan Hocamız, ilmin en güzelini kendi bünyesinde toplamış ve çok keskin feraset sahibi olmuş biridir. Erbakan Hocamız, maddi kalkınma hamlelerini yürütmüş, aynı zamanda manevi kalkınmaya da önem vermiştir” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat