Özdilek

Siyaset

"Entegre Sağlık Kampusu popülist bir yatırımdır"

MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı Cephanelik bölgesinde yapılacak olan Kocaeli Entegre Sağlık Kampusu projesini eleştirdi.

23 Eylül 2013 Saat: 20:06
"Entegre Sağlık Kampusu popülist bir yatırımdır"
"Entegre Sağlık Kampusu popülist bir yatırımdır"

MHP İl Binası’nda düzenlenen basın açıklamasında konuşma yapan Arpacı, geçtiğimiz hafta Cephanelik bölgesinde yapılacak Kocaeli Entegre Sağlık Kampusu projesi için protokol imzalandığını hatırlatarak, “Biz de uzun süreden bu yana ilimizin, sağlık alanında hak ettiği yatırımı alamadığından Türkiye ekonomisine katkı sağlayan en büyük ikinci kent olmasına karşın bunun karşılığını göremediğini belirtmiştik. Cephanelik bölgesinde yapılacak olan Kocaeli Entegre Sağlık Kampusu projesi de AKP’nin popülist bir yatırımıdır. AKP her zaman yaptığı gibi hizmet üretip oy almak yerine oy almak için hizmet üretiyor” dedi.

YANLIŞ BİR PROJE

Arpacı, “MHP olarak her zaman yapıcı, toplumun menfaatine olan muhalefet yapmayı uygun bulduk. Kocaeli’nin birçok ilçesinde hastane yokken Körfez ve Kandıra gibi birkaç ilçede bulunan hastaneler teknik donanım ve personel bakımından yetersiz ve sağlık ocağı gibi çalışırken buradaki hastalar her gün şehir merkezindeki hastanelere ulaşmak için kilometrelerce yürüyorlar. Şehrin merkezinde bin 180 yataklı sağlık kompleksi yapmak bizce yanlıştır” şeklinde konuştu.

“FAYDALI OLACAKTIR”

İlimizde meslek hastalıkları ile ilgili bir ünitenin bulunmamasının da büyük bir eksiklik olduğunu belirten Arpacı, “Türkiye’de meslek hastalıkları ve iş kazalarının en sık görüldüğü ikinci kent Kocaeli olması nedeniyle bu sağlık kompleksinde meslek hastalıkları ve iş kazarlı ile ilgili en az yüz yataklı bir birim çok faydalı olacaktır. Yüz yataklı fizik tedavi hastanesine entegre edilecek bir spor hastalıkları hastanesi kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat