Özdilek

Çevre

ENSAR ÖĞÜT KARA KIŞLA MÜCADELE ETTİ

Erzurum'un ilçe ve köylerindeki çiftçileri ziyaret ederek sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili Ensar Öğüt, dönüş yolunda tipiye yakalanınca zor durumda kaldı.

28 Ocak 2013 Saat: 18:29
ENSAR ÖĞÜT KARA KIŞLA MÜCADELE ETTİ
ENSAR ÖĞÜT KARA KIŞLA MÜCADELE ETTİ

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt , CHP Erzurum İl Başkan a Tacettin Kızıloğlu ve İl sekreteri Hüseyin Atmaca ile bir likte 25 Ocak tarih inde hal kın sorunlarını dinl emek için Şenkaya İl çesi'ne gitti. Ensar Öğüt 'in içinde bulunduğu otomobil, dönüşte Erzurum- Artvin kar ayolu Tortum Güzelyayla Geçidi Akçur Mevkii'nde tipiye yakalandı. Otomobilin sürekli patinaj yapması üzerine Milletvekili Ensar Öğüt , il başkan ı ve il sekreteri ile bir likte araç tan inerek itekledi. Sürücü hareket eden otomobilin durmaması için yaklaşık 500 metre ilerdeki rampaya çakırak bekledi. Otomobilin yanına gitmek için göz gözü görmeyen tipide ilerlemeye çalışan Milletvekili Ensar Öğüt , şiddet li rüzgar nedeniyle kayınca düştü. Yanındakilerin yardımı ile kal kan Öğüt , yoğun tipi altında yürüme ye çalıştı. Tipinin şiddet ini artırması üzerine Öğüt ve beraberindekiler boğulma tehkilesi geçirdi. Boynundaki atkısını çıkrıp başına saran Ensar Öğüt , yolda bir süre dinlendikten sonra güçlükle otomobile ulaştı. Milletvekili Ensar Öğüt , Erzurum kriz merkezi ni cep telefonu ile arayarak çok sayıda kamyon, TIR ve otomobilin yolda mahsur kaldığını bildirerek yardım istedi. Kendilerinin güçlükle kurtulduğunu ifade eden Öğüt , "Burada çok sayıda araç bir birine girmiş. Tipi çok fazla. Kamyonların üzerinde hayvan lar var. Ölüm tehlikesi yle burun buruna. Acil buraya ekip gönderiniz. Yolda buzl anma olmuş. buraya bir an evvel kum dökün. İstirham ediyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat