Özdilek

Siyaset

Ensar Öğüt Derince’de

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı Kocaeli gündemine oturan ve tartışılmaya devam eden Ensar Öğüt, ilçe ilçe gezip vatandaşlara görüş soruyor. Pazar günü Derince, Öğüt’le buluşmaya hazırlanıyor.

7 Eylül 2013 Saat: 11:48
Ensar Öğüt Derince’de
Ensar Öğüt Derince’de

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığına aday adayı olmayı düşünen CHP milletvekili Ensar Öğüt, Kartepe’deki halk buluşmasının ardından şimdi de Derince’de görüşlerini almak için  halkın karşısına çıkacak.

Derince’de çok sayıda gönüllü vatandaş guruplarının daveti üzerine  Derince, eski İş merkezinde  Pazar günü, saat 19.30’da halkla buluşacak olan Öğüt’ün toplantısına çok sayıda demokratik kitle örgütünden temsilcinin de katılması bekleniyor.

Öğüt, Büyükşehir Belediye başkanlığı ile ilgili vatandaşların öneri, uyarı ve görüşlerini alacak. Vatandaşların sorularını da yanıtlayacak olan Öğüt’ün toplantısına yüzlerce kişinin katılması bekleniyor.

 

NHA-Kocaeli

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat