Özdilek

Siyaset

Ensar Öğüt Belsa Plaza’da

Ensar Öğüt, bu kez İzmit Belsa Plaza esnafını ziyaret edecek.

13 Eylül 2013 Saat: 09:08
Ensar Öğüt Belsa Plaza’da
Ensar Öğüt Belsa Plaza’da

CHP Milletvekili, Gebzeli işadamı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine adaylık çalışmaları için ilçelerde vatandaşlarla buluşan Ensar Öğüt, bu kez İzmit Belsa Plaza esnafını ziyaret edecek.

         Vatandaşların isteği üzerine,  Sefa Sirmen’in önemli projelerinden olan, daha önce Büyükşehir, şimdi ise İzmit Belediyesi olarak kullanılan Belsa Plaza da yüzlerce esnaf bulunuyor. Cumartesi günü, saat 15.00’de Belsa Plaza’da esnafları dolaşacak olan Öğüt, onların sorunlarını dinleyecek.

TBMM’nin renkli isimlerinden olan ve ilginç eylemleriyle tanınan Öğüt, Kartepe’de emekliler için beş istekte bulunup, Başbakana çağrı yapmış, bin  bastonlu dede ve ninelerle meclise yürütebileceklerini söylemişti.  Derice’de vatandaşlarla buluştuğunda Bakan Ergün’ün Derincesi köy gibi demiş, bu da tartışmalara yol açmıştı. Öğüt’ün  Belsa Plaza esnafının sorunları içinde açıklamalar yapması bekleniyor.

 

NHA-İZMİT

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat