Özdilek

Siyaset

Ensar Öğüt 537 oy aldı Öğüt, YDK üyeliğine seçildi

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’te çok sayıda oyu geçersiz sayılmasına rağmen en çok oyu alan ikinci kişi ve milletvekili olarak Yüksek Disiplin kurulu üyeliğine seçildi.

7 Eylül 2014 Saat: 16:33
Ensar Öğüt 537 oy aldı Öğüt, YDK üyeliğine seçildi
Ensar Öğüt 537 oy aldı Öğüt, YDK üyeliğine seçildi

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı ATO Kongre Merkezi'nde yapıldı. PM ve YDK seçimlerinin yapıldığı kurultayın son gününde YDK listesi belli oldu. YDK’da en yüksek oyu 564 ile Sumru Karaer alırken, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’te çok sayıda oyu geçersiz sayılmasına rağmen 537 oy ile en çok oyu alan ikinci kişi ve milletvekili olarak Yüksek Disiplin kurulu üyeliğine seçildi.


Geçmişte üç dönem Parti Meclisi üyeliği de yapan Ensar Öğüt, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteği üzerine Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine aday olurken, çalışmaları nedeniyle herkes tarafından takdir edilen Öğüt’ün çok sayıda listede de ismine yer verildi. Öğüt, Kurultayda Parti Meclisi dahil, en çok oy alan ilk on kişi arasına girdi.

 

8 MİLLETVEKİLİ YDK’DA

YDK’ya giren milletvekilleri de şöyle: "Ensar Öğüt, Ali Özgündüz, İhsan Kalkavan, Uğur Bayraktutan, Mustafa Moroğlu, Tufan Köse, Refik Eryılmaz, Mustafa Serdar Soydan."

 

KILIÇDAROĞLU’NUN LİSTESİ DELİNMEDİ

Kurultayda Kılıçdaroğlu’nun Yüksek Disiplin Kurulu'nda (YDK) “anahtar listesi” delinmedi.
15 üyeden oluşan YDK’da adayların aldığı oy oranları şöyle: Sumru Karaer (564) ,Ensar Öğüt (537) ,Ali Özgündüz (517) ,İhsan Kalkavan (513) ,Uğur Bayraktutan (504) ,Mustafa Moroğlu (484) ,Tufan Köse (472)
Sezgin Kaya (467), Saniye Barut (463), Selahattin Balta (456) , Refik Eryılmaz (450), Selahattin Emre (449)
Mustafa Serdar Soydan (439) , Turan Aydoğan (418), Ali Paşa Tan (415).

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat