Özdilek

Siyaset

Engelli Akülü Araçları Şarj İstasyonu Açılıyor

Çayırova Belediyesi, CHP’li Meclis Üyesi A.Kadir Honca’nın Meclis Önergesini Hayata Geçirdi

20 Mart 2015 Saat: 10:03
Engelli Akülü Araçları Şarj İstasyonu Açılıyor
Engelli Akülü Araçları Şarj İstasyonu Açılıyor

Sosyal çalışmalarla Türkiye’de sayılı belediyeler arasında yer alma adına hızla ilerleyen Çayırova Belediyesi, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Engellilere yönelik bir çalışma ile yoluna devam eden belediye, engelli vatandaşların akülü arabalarını şarj edebileceği ilk istasyon için çalışmalara başladı. 3 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan istasyonun açılışı 20 Mart Cuma günü saat 13:30’da gerçekleştirilecek.

 Çayırova Belediye Meclisinde Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Abdulkadir Honca tarafından verilen önerge ile gündeme gelen Akülü Araç İstasyonu’nun ilki Çayırova Belediyesi önünde hizmete sunulacak. Her platformda Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz diyerek halkın, belediye meclis üyelerinin, sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin ve muhtarların görüşlerini alan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Meclis Üyesi Abdulkadir Honca tarafından sunulan önergeyi hayata geçirdi.

Demirci Sözünü Tuttu.

Belediyecilik hizmetlerinde sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandırdıklarını, yaptıkları çalışmalarla özel bireylerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermeye çalıştıklarını vurgulayan başkan Demirci, “Çayırova’mızda yaklaşık 1000 civarı özel insanımız yani engelli vatandaşımız yaşamaktadır. Bizlerde bunun bilincinde hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Engelli vatandaşlarımız için oluşturduğumuz bu şarj istasyonunun sayısını arttırarak ilçemizin değişik noktalarında konuşlandırmayı hedefliyoruz” dedi. Başkan Demirci Burada “Çayırova’yı Birlikte Yöneteceğiz” sözünü de yerine getiren Demirci, istasyonların sayısının giderek artacağını söyledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat