Özdilek

Güncel

En Renkli Banyolar Bu Kış da Özdilek’te

Banyolarınız için rengarenk tasarımlar sunan Özdilek, yumuşacık havlu ve bornoz takımlarıyla banyolarınıza yeni bir soluk getirecek.

14 Ekim 2015 Saat: 14:55
En Renkli Banyolar Bu Kış da Özdilek’te
En Renkli Banyolar Bu Kış da Özdilek’te

Sezon trendlerini ürünlerine yansıtan Özdilek, banyoları güzelleştirmek isteyenler için birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Dayanıklılığı, yumuşaklığı ve yüksek emicilik özelliği ile konforlu ve uzun süreli bir kullanım sunan Özdilek, banyolarınızda renk cümbüşü yaşatacak.

 

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan havlu ve bornozlar, Özdilek kalitesiyle birleşince rahatlık ve uzun ömürlü ürün kullanımı kaçınılmaz oluyor. Yeni evleneceklerin çeyizlerinin vazgeçilmezi, 7’den 70’e herkesin ihtiyacı Ring ipliğinden dokunmuş yüzde yüz pamuk Özdilek bornoz ve havlular desen ve kalitesiyle farkını ortaya koyuyor.

 

Özdilek ev tekstili ve havlu-bornoz ürünlerine Özdilek Alışveriş Merkezleri,  Özdilek Ev Tekstil Mağazaları, Özdilek Departman Mağazaları ve Özdilek Yetkili Satış Noktaları’ndan ulaşabilirsiniz.

 

 

Özdilek Holding Hakkında;

Özdilek, 1971 yılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da kurulmuştur. Bugün 6 bin 500 çalışan ile, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi,  günlük 40 ton pamuk ipliği üretimi gerçekleştirilirken, 9 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, İzmir, Yalova, Antalya, İstanbul ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegöl, Gemlik, Gürsu), 3 Departmanlı Mağaza ( Vialand AVM, Torium AVM, Mall of İstanbul AVM), 39 ev tekstili mağazası ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılık sektöründe de hizmet vermektedir. 2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat