Özdilek

Güncel

En güzel, en özel ziyaret anneye

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “en özel” ziyaretini dün gerçekleştirdi. Başkan Doğan, 95 yaşındaki annesi Hava Doğan’ı evinde ziyaret etti, elini öpüp, hayır duasını aldı.

1 Ekim 2013 Saat: 20:48
En güzel, en özel ziyaret anneye
En güzel, en özel ziyaret anneye

Annesinin sağlıklı bir yaşlılık dönemi geçirdiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Doğan, “Her ziyarette huzur buluyorum. Her çocuk gibi anneme hayranlık duyuyorum. Annem her türlü zorlukla mücadele eden, benim gözümde her zaman çok güçlü bir kadın. Bizleri büyük zorluklarla, kendinden fedakarlıklar yaparak büyüttü. Onun sayesinde bu günlere geldim. Hala onun desteğini görürüm. Hayır duasını almak bambaşka bir güç veriyor. Allah anneme ve tüm annelere uzun ve sağlıklı ömürler versin” dedi.

Yoğun iş temposu nedeniyle oğluyla çok sık görüşemediğini ifade eden Hava Doğan, Başkan Doğan’ın her fırsatta kendisini ziyaret ettiğini ve sık sık aradığını söyledi.  Hava Doğan,

“Nevzat her zaman çok çalışkandı. Şimdi de çok çalışıyor. Oğlum hakkında söylenen iyi şeyleri duydukça gurur duyuyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat