Özdilek

Siyaset

En büyük miting SP'nin olacak

SP İl Teşkilatı Seka Park’ta ki Özsar Restaurant’ta Cumartesi günü yapılacak olan miting ile ilgili basın açıklaması düzenledi. SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu mitinge katılımının diğer partilerden daha fazla olacağını söyledi.

20 Mart 2014 Saat: 15:39
En büyük miting SP'nin olacak
En büyük miting SP'nin olacak

Saadet Partisi’nin Cumartesi günü büyük Kocaeli mitingi hakkında SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu açıklamalarda bulundu. Seka Park’ta bulunan Özsar Restaurant’ta yapılan kahvaltıya 12 ilçe belediye başkan adayları, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Saadet Partisi Kocaeli mitingi Cumartesi günü Perşembe Pazarı alanında saat 16.00’da yapılacak.

“MİTİNGE GÖNÜLLÜ OLANLAR GELECEK”

Mitingin Saadet Partisi’nin Kocaeli’de ki çalışmaları açısından önem arz ettiğini söyleyen Ejderoğlu, “Mitingte bazı partilerin yaptığı gibi zorla getirilmiş değil gönüllü gelen insanlar olacak. Cumartesi günü Perşembe Pazarı’nda büyük mitingi gerçekleştireceğiz. İddiamız; en görkemli, en büyük ve en heyecanlı miting Saadet Partisi’nin mitingi olacaktır” dedi.

“DİĞER PARTİLERDEN FAZLA OLACAK”

 Mitinge katılım için bir rakam belirlemediklerini söyleyen Ejderoğlu, “Rakam olarak diğer partilerden daha fazla olacak. 3 bin gencimiz görevli olacak. Belediye başkan adalarımız, Büyükşehir adayımız, genel başkanımız miting konuşması yapacak. Tahminen 1 buçuk saat sürecek. Sakarya mitinginden sonra gelecek. Kandıra gişelerinden karşılayacağız. Direk olarak miting alanına gelecek” şeklinde konuştu.

KOCAELİ DIŞINDA OTOBÜS YOK

Vatandaşların miting alanına gelmeleri için kolaylık sağlanarak her mahalleden otobüs kalkacağını söyleyen Ejderoğlu otobüslerin Kocaeli sınırlarından gelenler için olacağının da altını çizdi. Mitingin başlama saatinden yarım saat sonra genel başkanın konuşmasının yapılacağı tahmin ediliyor. Alanın AKP’ye devredilmesi konusunda konuşan Ejderoğlu, “Biz süslememizi 2 saatte yapıyoruz. Biz alanı onlara 12 saat önce alanı teslim edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat