Özdilek

Eğitim

EMO Resim,Öykü Yarışması Sonuçlandı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

EMO Kocaeli Şubesinin geleneksel hale gelen ve bu yıl sekizincisini düzenlediği `Elektrik Enerjisi, Tasarrufu, Verimliliği ve Çevre Üzerine Etkileri` Konulu Resim - Öykü Yarışması ödül töreni 18 Ocak Çarşamba günü İzmit Halkeğitim Merkezinde yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi. Yarışmaya bu yıl 32 okuldan 470 Resim ve 19 okuldan 38 Öykü ile 51 okuldan toplam 508 öğrenci katıldı.
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Gürüm, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Kurtoğlu,Kocaeli Sedaş İl İşletme Müdürü İsmail Söğüt,Kocaeli Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Soner Biçer, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Bozkurt, Kocaeli Serbest Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol, Eğitimsen Kocaeli Şube Başkanı Veysel Kaplan ve Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Bekir Çakır‘ın protokolde yer aldığı ödül törenine çok sayıda öğrenci,öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Emo Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Avni Haznedaroğlu yarışmaya katılımın bu denli yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haznedaroğlu, enerjinin toplumsal ve ekonomik gelişimlerin sürükleyiciği unsurlarının en başında geldiğini, enerjinin aşırı verimsiz kullanıldığı sonucu doğal kaynakların hızla tükentiğini çevre kirliliği, küresel ısınmanın yaşandığını ülke olarak dışa bağımlılığın artığını bu yüzden enerjinin etkin ve verimli kullanılmasının  çok önemli olduğunu vurguladı.

İlimizde enerji verimliliğini artırmak elektrik enerjisini verimli kullanma farkındalığını yaratmak amacıyla 8 yıldır Resim Öykü Yarışmasını Şube olarak düzenlediklerini belirtti.Haznedaroğlu, daha sonra Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, yarışmalarımıza katılım sağlayan tüm okulların yönetici ve öğretmenlerine yarışma jüri üyelerine, oda üyeleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Kurtoğlu yarışmayı düzenlendiğinden dolayı EMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ederken, Eğitimsen Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Kaplan, öğrencilerin ve öğretmenlerin aktif katılım sağladıkları ve  çok önemli bir konu olan enerjinin verimli ve etkin kullanımının işlendiği bu yarışmayı düzenlediği için Şubemiz Yönetim Kuruluna teşekkür etiler.

Resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Mehmet Fidan,İsmail Söğüt, Veysel Kaplan,Ruhan Odabaş ve Ender Şenol  verirken resim yarışması jüri üyelerine plaketlerini Şubemiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Fidan verdi.

Öykü dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Ruhan Odabaş,Avni Haznedaroğlu,Sait Bülbül,Bekir Çakır,Aykut Bozkurt ve Şubemiz Denetleme Kurulu Üyesi E.Atalay Tercan verirken, öykü yarışması jüri üyelerine plaketlerini Mehmet Fidan ve Aykut Bozkurt verdi.

 

Resim Dalında Dereceye Giren Öğrenciler

DERECE

ADI SOYADI

OKUL ADI

SINIFI

BİRİNCİ

MURAT BALCI

MEHMET AKİF İ.Ö.O

5

İKİNCİ 

ÖZGE KOŞCU

DONANMA İ.Ö.O

8

ÜÇÜNCÜ

SUDE AKGÜN

AMİRAL KARAMÜRSEL İ.Ö.O

5

MANSİYON

BETÜL ŞAHİN

DARICA NAMIK KEMAL İ.Ö.O

6

MANSİYON

SEHER ÜZMEZ

TAVŞANTEPE İ.Ö.O

2

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

İREM KILIÇKAP

DONANMA İ.Ö.O

4

Öykü Dalında Dereceye Giren Öğrenciler

DERECE

ADI SOYADI

OKUL ADI

SINIFI

BİRİNCİ

AZMİCAN ASLAN

KOCAELİ ALİ FUAT BAŞGİL SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

11

İKİNCİ 

CEMRE TEKEŞ

BARBAROS HAYRETTİN LİSESİ

12

ÜÇÜNCÜ

ÖZGE KAYA

KÖRFEZ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

11

MANSİYON

ERHAN KOÇ

GÖLCÜK ÇAKABEY ANADOLU LİSESİ

12

MANSİYON

NESLİHAN DEMİRCİ

KÖRFEZ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

11

 

Resim Yarışması jüri Üyeleri

Nalan Kumlalı
Hüseyin Savran
Muhammet Şengöz
Hacer Şafak
Esra Beyazıt

Öykü Yarışması jüri Üyeleri

Ruhan Odabaş
Nejat Gacar
Kamil Erbay
Sait Erçel
Serhat Boztaş

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat