Özdilek

Güncel

EMO’da başkan Tercan

EMO’nun 9. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Mevcut Başkan Mehmet Fidan’ın aday olmadığı genel kurulda tek aday olarak seçime giren Ethem Atalay Tercan yeni başkan seçildi.

11 Ocak 2016 Saat: 12:00
EMO’da başkan Tercan
EMO’da başkan Tercan


 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin bünyesinde bulunan ve 3 bin 66 üyesi bulunan Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Kocaeli Şubesi, dün 9. olağan genel kurulunu oda binasında gerçekleştirdi. Tamamlanan genel kurulun ardından EMO üyeleri sandık başına gitti. Mevcut Başkan Mehmet Fidan’ın aday olmadığı ve Ethem Atalay Tercan’ın tek aday olarak girdiği genel kurulda Tercan yeni başkan seçildi.

 

EMEKTEN YANAYIZ

Kongrede oy kullandıktan sonra açıklama yapan Demokrat Mühendisler Grubu’nun adayı Ethem Atalay Tercan, “Tüm üyelerimiz için tüm görev alan arkadaşlar için bu süreçte de mevcut düşüncelerinin hayata geçirilmesi için tüm üyelerden destek bekliyoruz ve başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyoruz ve onun mücadelesini vereceğiz. Emekten yana duruşumuz kamunun ve teknolojinin insanlığın hizmetine sunulması amacıyla da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.


ATALAY TERCAN’IN YÖNETİMİ
Aykut Halamoğlu, Suat Özkoç, Salih Börekçioğlu, Bayram Etkar, Kerem Bıyıklı ve İsmail Üretürk.

Denetim Kurulu: Devrim Sarı, Kazım Polat ve Kamil Erebay.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat