Özdilek

Turizm

EMO 57. Yılını Kutladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

     Elektrik Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 57. Yılının da kutlandığı EMO Kocaeli Şubesi Geleneksel Gecesi The Green Park Resort Otel Kartepe’ de gerçekleşti. TMMOB Temsilcileri, Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu, EMO Şubeleri Yönetim Kurulları, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Üniversite Akademisyenleri, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı, Çeşitli Sendika Başkanları ve 300 üyenin katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan EMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Avni HAZNEDAROĞLU, geceye katılan tüm misafirlere ve üyelere etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederken, EMO Kocaeli Şubesi’nin, Emek Demokrasi Barış ve Adalet için çalışmalarına devam edeceklerini, üyelerinin sorunlarını ülke sorunlarından ayrı düşünmediklerini, birlikte yönetme birlikte üretme felsefesi ile Yönetim Kurulu, Üyeleri ve çalışanları ile mücadelesine devam edeceğini vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran EMO Kocaeli Şubesi Üyelerine plaketleri verildi.

İlerleyen saatlerde hediye çekilişini Kocaeli Üniversitesi Akademisyenleri H. Tarık Duru ve Nevcihan DURU yaparken keyifli dakikalar yaşandı. Çekilişte 10 üye hediyelerini aldı.

Canlı müzik eşliğinde yenilen yemek ile birlikte EMO Kocaeli Şubesi Üyeleri güzel ve çoşkulu bir gece geçirdiler

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat