Özdilek

Güncel

Emniyetten renkli kutlama

Polis teşkilatının kuruluşunun 169’uncu yıldönümü, The Ness Hotel’deki resepsiyon ile kutlandı. Protokolün büyük ilgi gösterdiği kutlamada, konukları karşılayan robot ve hazırlanan dev pasta dikkat çekti

11 Nisan 2014 Saat: 15:47
Emniyetten renkli kutlama
Emniyetten renkli kutlama

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü, önceki akşam The Ness Hotel’de düzenlenen resepsiyon ile kutlandı. İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’in ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona ilgi büyük oldu.

 

PROTOKOL İLGİSİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Guni, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Coşkun ve KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da resepsiyonda hazır bulundu. Vali Ercan Topaca ise şehir dışında olduğu için programa katılamadı.

 

MİSAFİRLERİ ROBOT KARŞILADI

The Ness Hotel’de gerçekleştirilen 169. Yıl Resepsiyonu, renkli görüntülere sahne oldu. Otelin bahçesinde uçurulan model helikopter, salona görüntü verirken, en büyük sürpriz, misafirleri karşılayan robot oldu. Kendilerini karşılayan robota büyük ilgi gösteren konuklar, hatıra fotoğrafı çektirmekten geri kalmadı.

 

YARIMEL’DEN

KISA KONUŞMA

Törende kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, “Bu gece bizim en güzel en mutlu gecemiz. Sürprizlerle dolu bir gece yaşayacağız. Katılımınız için hepinize teşekkür ederiz” dedi. Yarımel’in ardından söz alan Vali Yardımcısı Mustafa Güni, şehir dışında olan Vali Topaca’nın selamlarını ileterek, şunları söyledi:

 

POLİS GÜVENLİĞİMİZ İÇİN VAR

“Toplumların devlet olarak organize olmasında en önemli etken güvenliktir. Türkiye’de dış güvenlik Türk Silahlı Kuvvetleri, iç güvenlik polis ve jandarma teşkilatları tarafından sağlanıyor. Polis teşkilatımız, mesai gözetmeksizin, büyük bir özveriyle, hepimizin güvenliği için çalışmaktadır. Ben hepimiz adına onlara teşekkür ediyorum.”

 

EĞLENCE HİÇ BİTMEDİ

Konuşmaların ardından Kocaeli Üniversitesi Dans Eğitmenleri Yasemin Güler ve Murat Toptaş, yaptıkları salsa dansıyla izleyenleri büyüledi. Dansçıların ardından keman virtüözü Canan Anderson ve ekibi sahneye çıktı. Şarkı ve müzikleri ile keyifli dakikalar yaşatan müzisyenler, uzun süre sahnede kaldı.

 

DEV PASTA KESİLDİ

Eğlence pasta kesimi ile devam etti. Hoşgör Pastanesi tarafından polis teşkilatı için özel olarak hazırladığı dev pasta, robot eşliğinde salona getirildi. İl Emniyet Müdürü Yarımel, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Muhittin Elgin, Vali Yardımcısı Mustafa Güni ve KOÜ Rektörü Sezer Komsuoğlu tarafından kesilen pasta, Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sergilenecek. Pastanın ardında da gece müzikler eşliğinde, keyifli bir şekilde devam etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat