Özdilek

Turizm

EMITT Turizm Fuarında Amasra Salatası, Görücüye Çıktı

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19’uncu kez düzenlenen EMITT turizm fuarına katılan dağcı Rıdvan Şükür’e Bartın standında yöresel marka haline gelen Amasra salatası ikram edildi.

25 Ocak 2015 Saat: 21:33
EMITT Turizm Fuarında Amasra Salatası, Görücüye Çıktı
EMITT Turizm Fuarında Amasra Salatası, Görücüye Çıktı

Amasra öğretmenevi baş açsısı Cemil Karadaş, elleriyle hazırladığı Amasra salatasını Rıdvan Şükür’e sundu. Amasra Öğretmen evinin baş aççısı Cemil Usta’nın rengarenk hazırladığı salatanın çok etkileyici olduğunu söyleyen Şükür, yöresel lezzetler konusunda uzman olana açının elleriyle hazırladığı salatanın fuarda hak ettiği ilgiyi gördüğünü söyledi. 25 çeşit malzeme kullandığını söyleyen cemil usta, yakında uluslar arası bir yarışmaya katılacağını ifade etti.  Yörelerinde bulunan doğal güzellikleri tanıtma yarışında olan yerel yönetimlerin çabalarını takdirle karşıladığını söyleyen Şükür,  fuarda Amasra salatasını tanıtan Bartınlı yetkililere teşekkür etti. Turizm değerleri olup tanıtamayanlara; Amasra salatasının iyi bir örnek olasını gerektiğini söyleyen Rıdvan Şükür, önemli olanın elinizde bir değerinizin olması değil onu yerinde tanıtabilmenizdir dedi. Bartın Yöresinin doğal güzellikleri anlatan fotoğraf karelerini inceleyen ve yetkililer ile görüşen ünlü dağcı Şükür, Bartın yerel yönetimlerin doğal ve tarihi değerlerini öne çıkaran tanıtım çabalarını takdirle karşıladığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat