Özdilek

Turizm

EMİT 2014 Fuarında Kocaeli Stantı İlgi Gördü

İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen 18. düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Emitt) 3. gününde Kocaeli standı ilgi gördü.

2 Şubat 2014 Saat: 19:17
EMİT 2014 Fuarında Kocaeli Stantı İlgi Gördü
EMİT 2014 Fuarında Kocaeli Stantı İlgi Gördü

    Tanıtımda önemli bir yeri olan fuarlarda Kocaeli’nin tüm turizm değerleri ve eşsiz güzellikleri tanıtılmakta ve fuar süresince de yerel basın ve Ulusal medyanın ilgisini çekti.   

Kocaeli Standını Kandıra Kaymakamı Oktay ERDOĞAN, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet ALLAK, Sanatçı Çoban Ali, Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı M.Nuri AYDEMIR, Oyuncu Gafur UZUNER, Kandıra Muhtarları ve bir çok ziyaretçi akınına uğradı.

   Kocaeli standını ziyaret eden Tuğba Özay Kocaeli’nin kültür ve turizm değerleri ile yakından ilgilendi, Hereke Halı Dokumasının yanı sıra, Kandıra’nın yoğurdunu gelen ziyaretçilere dağıttı, Başiskele Belediyesi Yuvacık Suyu standını, Donanma Kenti Gölcük’ün gemi maketlerini inceledi ve Kocaeli standını beğendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat