Ekonomi

Emekliler Derince Belediyesi'ni protesto etti

Emekli Sen Kocaeli Şubesi yöneticilerinin su ve ulaşım ücretlerinden yüzde 50 indirim talebiyle başlattıkları imza kampanyası Derince Belediyesi tarafından engellenince sendika üyeleri belediye karşısında eylemi yaptı.

14 Kasım 2012 Saat: 13:16
Emekliler Derince Belediyesi'ni protesto etti
Emekliler Derince Belediyesi'ni protesto etti

Emekli Sen Kocaeli Şubesi üyeleri, su ve ulaşım ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılması talebiyle bir kampanya başlatarak 35 gündür ilçe ilçe dolaşıp imza stantları ile vatandaşlardan imza topluyordu.

 Derince’de açılmak istenen imza standı, Belediye tarafından engellendi. Buna tepki olarak ise sendika üyeleri Derince Belediyesi karşısında basın açıklaması düzenledi ve ardından oturma eylemi yaptılar.

 

 Grup adına açıklama yapan Emekli Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Osman Nuri Şenol, başlattıkları kampanyanın büyük bir hızla devam ettiğini belirterek “Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda hiçbir sorunla karşılaşmadık ancak Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ve ekibi, sendikamızın emeklilerden yana olan imza kampanyasını despotik bir biçimde engellemiş bulunmaktadır”

 

 “Alemdar ve ekibinin, zor ekonomik koşullarda yaşamaya mahkum edilen emekli, dul ve yetimlere, sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışı ile yaklaşması varken sendikal çalışmalarımızın bile yasaklanmasına anlam veremiyor ve bu durumu kınıyoruz. Bu konudaki değerlendirmeyi halkımıza bırakıyoruz” ded

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat