Özdilek

Ekonomi

Emekli’den kuru ziyafeti

Emekli Sen Kocaeli Şubesi üyeleri, İzmit kapanönü çarşısında yolu üzerinde büyük kazanlarda kuru fasulye, pilav ve haşlanmış patates hazırlayarak halka dağıttı.

23 Ocak 2014 Saat: 20:14
Emekli’den kuru ziyafeti
Emekli’den kuru ziyafeti

Emekli Sen Kocaeli Şubesi’nin yiyecek fiyatlarındaki son artışları protesto için gerçekleştirdiği renkli eyleme CHP İzmit adayı Sefa Sirmen de destek verdi.

Eğitim Sen Kocaeli Şubesi üyeleri  öğlen saatlerinde   Kapanönü mevkiinde büyük kazanlarda kuru fasulye pişirmeye başladılar. Emekli Sen  Şube Başkanı İbrahim Turgut  “İğneden ipliğe her şeye zam geldi. Emekliler artık nefes alamıyorlar.  Son dönemlerde fakir sofralarının en önemli yiyeceği olan  kuru fasulye, pirinç fiyatlarında da çok büyük artışlar oldu. Artık fukara sofralarına  kuru-pilav bile gelimiyor” dedi.  Emekli Sen Şube Başkanı Turgut, emeklilerin doğalfaz, elektrik faturalarını ödeyemez duruma geldiğini  milli gelirden paylarına düşeni ve insanca yaşamak istediklerini söyledi. Kapanönü çarşısında yaklaşık 300 kişiye kurufasulye-pilav ikram edildi.

Emekli Sen Kocaeli Şubesi’nin kapanönü’ndeki eylemine katılan  CHP İzmit adayı Sefa Sirmen  AKP’de aday ilan edilen Nevzat Doğan  ‘a başarılar diledi. Sirmen, “Doğan'ın adaylığı beni etkilemez. AKP’de başka bir isim de aday olsa sonuç değişmezdi.” dedi. Sirmen, AKP İl Başkanı Civelek’e de gönderme yaptı, “Kendisini hala Kullar Belediye Başkanı sanıyor. 30 Mart’ta Civelek de boyunun ölçüsünü alacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat