Özdilek

Siyaset

Emaneti mutlaka geri alacağız

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, 27 Ekim’da yapılan önseçimde kendisine katkı sağlayanlara son teşekkür yemeğini verdi.

17 Kasım 2013 Saat: 19:57
Emaneti mutlaka geri alacağız
Emaneti mutlaka geri alacağız

Sahan Restoranda gerçekleşen kahvaltıya katılım bir hayli yüksek oldu. Sirmen’e destek veren Kemalpaşa, Hacı Hasan, Hacı Hızır, Ömerağa, Karabaş, Veliahmet ve Tepecik mahalleleri temsilcileri ve üyeleriyle buluştu. Programa mahalle temsilcilerinin yanı sıra CHP Milletvekili Haydar Akar, CHP Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylarından Keramettin Gençtürk, Kadın Kolları MKYK Üyesi Hamiyet Göksu, CHP Kartepe Belediye Başkan Aday adayı Ömer Hazer,  ile İzmit Belediye Başkanlığı ön seçimlerinde Sefa Sirmen ile birlikte aday adayı olan Aysun Özcan Erenkaya, Fahri Örengül ve Ertuğrul Akalın da katıldı. Programda Sirmen, konuklarını kapıda karşıladı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “8 Temmuz’da başlayan ve 27 Ekim’de tamamlanan bir demokrasi sürecini başarıyla gerçekleştirdik. Bazı kesimlerin bu süreç içerisinde partimizden farklı beklentileri vardı. Ancak sizler bu şekilde düşünen insanları yanılgıya uğrattınız, bu yüzden hepinize teşekkür ederim” dedi. Sokakta CHP üyesi olan ya da olmayan herkesin bu önseçim süreci ile ilgili olumlu düşündüğünü belirten Yıldırım, “’CHP, bir demokrasi şöleni gerçekleştirdi’ deniliyorsa siz üyelerin, aday adaylarının, bu sürece dahil olan herkesin büyük bir payı vardır. 27 Ekim’de bir demokrasi şöleni gerçekleştirdik. Bu şöleni 30 Mart’ta CHP’yi iktidar yaparak taçlandırmamız gerekiyor” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasını sonlandırmasının ardından mikrofonu alan CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “27 Ekim’de gerçekten büyük bir özveri göstererek CHP’ye sahip çıktınız ve büyük güç kattınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Gezip dolaştığımız her yerde CHP konuşuluyor. 30 Mart’ta yüzde 50 oyu geçeceğimizden ve emanet ettiğimiz Belsa Plazayı geri alacağımızdan hiç kuşkum yok” dedi. AKP’li belediyenin 10 yıldır yaklaşık 20 milyar dolar para harcamasına rağmen İzmit’te en ufak bir proje dahi geliştirmediğini söyleyen Sirmen, “İzmit’in en büyük sıkıntısı trafik problemi. Biz 1989’da elimizde para yokken, 3 tane katlı otopark yaptık. Henüz 4.sü yapılmadı” şeklinde konuştu.

Sirmen’in ardından söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise, “Gerçekten süreç çok önemli, sadece İzmit ve Kocaeli değil Türkiye’de müthiş bir dönüşüm yaşanıyor. Atatürk devrim ve ilkelerine karşı devrim gerçekleştirmek istiyorlar. Buna hep birlikte, sandıktan çıkarak, karşı koymak zorundayız. Bunun yolu da 30 Mart’tan geçiyor. 10 yıllık AKP iktidarında bu kentte bir çivi dahi çakılmamıştır. Son 10 yılda bu kentin belediyesi 34 ülke belediyeleri içerisinde en borçlu belediye haline geldi. Toplam 13.6 katrilyon lira borç var. Onlar bize kadınlar üzerinden saldırıyor biz de onları kadınlarla yeneceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat