Özdilek

Güncel

Ellibeş,Nisan ayı Muhtarlar toplantısına katıldı

Nisan ayı Muhtarlar Toplantısı dün sabah Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda icra edildi. Toplantıya Başkan Ellibeş’te katıldı.

5 Nisan 2017 Saat: 20:21
Ellibeş,Nisan ayı Muhtarlar toplantısına katıldı
Ellibeş,Nisan ayı Muhtarlar toplantısına katıldı

Dün sabah icra edilen Muhtarlar Toplantısı’na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar katıldı.

Ellibeş, “Gölcük’te sevgi de saygı da var”

Toplantıda konuşma yapan Başkan Ellibeş, şu sözleri dile getirdi: “Ben Muhtarlarımızla buluşmayı iple çekiyorum. Bizler sonuçta halkımıza hizmet etmekle mükellefiz. Sizlerde halkımıza hizmet ediyorsunuz. Bizim en büyük şansımız birlikteliğimiz. Ben Muhtarlarımızla toplantılarımızı kaçırmamaya çalışıyorum. Burada olmak, beraber olmak bana mutluluk veriyor. Hiçbir şey çözülmüyor desek te çok şey çözülüyor demektir. Sayın Muhtarlarım 3 yılımız bitti, kaldı 2 yıl. Sayılı günler çabucak geçiyor. Önemi olan her yaşadığımız anı insanlarımızın huzuru ve mutluluğu için yaşayabilmeli. Sıkıntılarımız var mı? Var. Bizler bu sıkıntılarımızın çözümünü mutlaka birlikteliğimizle aşabileceğimize inanıyoruz. Bizde bu güç var. Gölcük’te sevgi de saygı da var.

“Halkımızın kararına saygı duyacağız”

Tarihi bir dönemece doğru referanduma gidiyoruz. Toplumumuz kendi hür kararıyla sandığa gidecek. Bizler herkesin kararına saygı duyacağız. Bundan da daha doğal bir şey yok. Bu süreci inşallah Gölcük olarak sorunsuz halledeceğiz. 11 gün kaldı, karar ne çıkarsa çıksın saygı duyacağız. Fakat Avrupa’nın hırçınlığına şaşırıyorum. Bizim iç işlerimize burunlarını sokma isteklerini anlamak zor. Bir ülkede sandık kuruluyorsa, korkmamak gerekir.

Gölcük’ü daha da güzelleştireceğiz

Bizler birçok yatırımımızın ihalesine başladık. Sizden gelen istekler varsa mutlaka bizlere bildirin. Gölcük’te güzel işler yapmaya devam ediyoruz.

Muhtarlar sorunlarını iletti

Başkan Ellibeş’in konuşmasının ardından Muhtarlar mahallelerle ilgili sorun ve sıkıntılarını iletti. Başkan Ellibeş, sorunlar ve sıkıntıların çözülmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Kene tehlikesine dikkat çekildi

Toplantının başında Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri Muhtarları bahar aylarında sayıları artan keneler konusunda bilgilendirerek, Kırım Kongo kanamalı hastalığına karşı dikkat edilmesi gereken hususları dile getirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat