Özdilek

Güncel

Ellibeş ,kadın meclisinde sanayi sitesini anlattı

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi´nin Nisan ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bayanlarla bir araya geldi. Yeni sanayi sitesi hakkında bilgilendirdi.

4 Nisan 2017 Saat: 23:17
Ellibeş ,kadın meclisinde sanayi sitesini anlattı
Ellibeş ,kadın meclisinde sanayi sitesini anlattı

Düzenlenen toplantıya, Başkan Ellibeş’in yanı sıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Sanat Galerisi Sorumlusu Fatih Bayram ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.

 

 Başkan Ellibeş ,Yeni Sanayi Sitesiyle İlgili Bilgilendirmelerde Bulundu

 

Toplantıda ilçedeki gelişmeler ve belediye hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunuldu. Ayrıca Gölcük Belediyesi bayanlar Meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap verilerek, üyelerin akıllarındaki soru işaretleri giderildi.

 

Gölcük Bayanlar Meclisi Nisan ayı toplantısında konuşma yapan Başkan Ellibeş, Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Bayanlar Meclisimiz, hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle biz bu oluşumu gönülden destekliyor ve sahipleniyoruz. Yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz. Bu kapsamda bayanlar meclisimizin çalışmalarını destekliyoruz. Bundan sonra da Gölcük’ü bayanlarımızla birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedikten sonra 3 Nisan Pazartesi günü Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’ında katılımıyla temeli atılan ve Sanayi Esnaflarımıza modern çizgilerle hizmet edecek Gölcük Hisareyn deki Yeni Sanayi Sitesiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu ve sorulara cevaplar vererek konuşmasını sonlandırdı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat