Özdilek

Güncel

Eleştirenlere dava açacak

Oy pusulalarının ilimizdeki basım işini üstlenen CNR firmasının sahiplerinin babası olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, bazı yerel gazetelerde çıkan iddialara yanıt verdi.

5 Mart 2014 Saat: 17:27
Eleştirenlere dava açacak
Eleştirenlere dava açacak

Polat, külhanbeyi tehdit yapanları kınadığını belirterek, “Böyle tehditler çetelerin, mafyaların borusunun öttüğü eski Türkiye döneminde kaldı. Bu arkadaşlarımızın bir an önce yeni Türkiye’ye uyanmasını diliyorum” dedi. Ömer Polat, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“-2014 yerel seçimi oy pusulalarının basım içine Kocaeli’den iki firma girmiş, CNR Basım çok daha uygun teklifi vererek ihaleyi almıştır. CNR Basım, Ömer Polat’ın firması değildir. Bu firmada herhangi bir hissem yok. İlişkim olmadığı halde şirketin yaptığı legal işler bahane edilerek aleyhime oluşturulan kampanya, seçim ortamını germek için yapılmaktadır. Oy pusulası basım işi, para basımı gibi devletin büyük önem verdiği bir iştir. Baskı, yargı ve güvenlik kuvvetleri denetiminde gerçekleşir. Teslimat yapılır ve sonlandırılır. Oy pusulalarının teslim alınması, seçmene verilmesi, oy sandıklarına atılması, sayılması, ilçe seçim kurullarına taşınması, veri ağına işlenmesi işlemlerinin tamamı siyasi partilerin ve reşit her Türk vatandaşının denetimine açıktır. Daha önceki dönemlerde, hakkımda iddialarda bulunanlar oy pusulalarını fahiş fiyatlarla basmıştır. Hakkımdaki iftiralar konusunda hukuki yollardan hakkımı arayacağım.” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat