Özdilek

Spor

Elazığ’da kahrolduk: 3-2

Play-Off umutlarını taze tutmak için sahaya 3 puan parolasıyla çıkan Kocaelispor, Elaziz Belediyespor karşısında 2 kez öne geçmesine karşın rakibine 3-2 mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yarattı

25 Mart 2018 Saat: 23:03
Elazığ’da kahrolduk: 3-2
Elazığ’da kahrolduk: 3-2

 Normal sezonun bitimine 7 hafta kala Elaziz Belediyespor karşısına Play-Off umutlarını canlı tutmak için çıkan Kocaelispor’da sarı kart cezalısı Murat Soner Başak’ın yerine Kemalcan Aydemir, ağrıları sebebiyle yedek başlayan Hamza Mutlu’nun yerine de Sefa Narin ilk 11’de yer aldı. İlk düdükle birlikte arzulu futbolunu sahaya yansıtmaya başlayan Yeşil Siyahlılar, Sefa Narin ve Kemalcan Aydemir ile ilk 10 dakikada 2 kez gole çok yaklaştı.

 

Sefa narin golü attı

Ön alanda yaptığı baskı ile Elaziz Belediyespor’un oyun kurmasına engel olmayı başaran Kocaelispor, aradığı golü 13.dakikada Sefa Narin ile buldu. Orta sahada Mert’in pasında rakibinden sıyrılan Sinan Pektemek, ceza yayının sol tarafından içeriye kat eden Sefa Narin’i gördü. Sinan’dan aldığı pası bekletmeden sert bir şutla kaleye yollayan Sefa, harika bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra tempoyu düşüren ve kontrollü bir oyun tercih eden temsilcimiz, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Goller peş peşe geldi

İkinci yarıya 1-0’lık skor avantajı ile başlayan Kocaelispor, bu avantajını kısa sürede kaybetti. İlk yarının aksine tempolu bir başlangıç yapan Elaziz Belediyespor, 19.dakikada sol taraftan atılan taç sonra cezası sahası içerisindeki karambolü iyi değerlendiren Muhammed Ali Aydın’ın golüyle durumu 1-1 yaptı. Golden oyundan düşmeyen Kocaelispor, 53’te bir kez daha öne geçmeyi başardı. Mesut’un pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Sinan Pektemek, skoru 2-1’e getirdi.

Basit hatalar yaptık

Sinan Pektemek’in golü ile maçta yeniden avantajı eline alan Kocaelispor, buna karşın kalesinde peş peşe çok basit 2 gol birden gördü. Önce 63’te Volkan Serim, ardından 69’da Okan Sarı topu filelerimize yolladı ve Elaziz Belediyespor 7 dakika içinde 3-2 öne geçti. Her geçen dakikada düşen tempo sununda net fırsatlar yakalasa da aradığı golü bulamayan Yeşil Siyahlılar, iki kez öne geçtiği maçta rakibine 3-2 mağlup olarak Play-Off umutlarını iyice azalttı.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat