Özdilek

Ekonomi

Ekmek rekoru kırdılar

Kocaelili fırıncıların yaptığı 2 buçuk metrelik ekmek, Fırıncılar Odası’nın yemeğinde sergilindi. Yapılan bu ekmek, en büyük ekmek olarak kayıtlara geçti.

24 Ocak 2015 Saat: 18:39
Ekmek rekoru kırdılar
Ekmek rekoru kırdılar

Fırıncılar Odası 6’ncı Bilgilendirme ve Kaynaşma Yemeği Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi. Fırıncılar Odası Şube Başkanı Ali Sarı’nın ev sahipliğindeki yemeğe, AKP Milletvekili İlyas Şeker ile Zeki Aygün, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Fırıncılar Odası Kofederasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ve SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu katıldı.


2 BUÇUK METRE EKMEK
Gecenin en dikkat çekici detayı ise fırıncıların yaptığı 2 buçuk metre boyundaki dev ekmek oldu. Ekmek, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve protokol tarafından birlikte kesildikten sonra davetlilere ikram edildi. Programda tulum ve erbani konserinden sonra Sanatçı Erbal Aydın ve ekibi, müzik ziyafeti sundu. Gecenin sonunda çekiliş yapıldı. Üç fırıncı eşleriyle birlikte Özel Cihan Hastanesi’nde check­up ve Kartepe Green Park Otel’de konaklama hediyesi kazandı.


İNSANLAR UYURKEN
Gecenin ev sahibi sıfatı ile konuşan Başkan Ali Sarı: “İnsanlar uyurken siz o insanlara ekmek yaparsınız. İnsanların temel gıda maddesi olan ekmeğin bir nedenden dolayı üretilmediğini düşünün. Kocaeli Fırıncılar Odası olarak insanlar için mesleğimizin ne ifade ettiğinin farkındayız. Bu alanda ülkemizde örnek çalışmalara imza atmaktayız. Fırıncılar Odası’nın sadece ekmek zammı konusunda gündem oluşturmasını istemiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat