Özdilek

Güncel

Ejderoğlu Ailesi´nin mutlu günü Ejderoğlu Ailesi´nin mutlu günü

Kentin sevilen avukatlarından CHP Kartepe İlçe Yöneticisi Tamer Ejderoğlu, Hataylı genç avukat Hayriye Eryılmaz ile bir ömür boyu mutluluğa “Evet” dedi.

6 Eylül 2016 Saat: 11:00
Ejderoğlu Ailesi´nin mutlu günü Ejderoğlu Ailesi´nin mutlu günü
Ejderoğlu Ailesi´nin mutlu günü Ejderoğlu Ailesi´nin mutlu günü

Ejderoğlu-Altan Hukuk Bürosu´nun sahibi Maşukiyeli Av. Tamer Ejderoğlu, kendisi gibi avukat olan ve Kartepe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Eryılmaz´ın kız kardeşi Özka Şirketi ve Geredeli Hukuk Bürosu´nda avukat olan Hayriye Eryılmaz ile evlendi. Gençlerin düğünü, siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerini de bir araya getirdi. CHP Kartepe, düğüne tam kadro katıldı.

Yunus Emre Nikâh Salonunda kıyılan nikâhta, gençlerin şahitliklerini CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, CHP İl Sekreteri Av. Hüseyin Acurman,  CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, eski CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı ve Kocaeli Barosu Başkan Av. Sertif Gökçe yaptı. Nikâh törenine CHP´li siyasilerin büyük bölümü ile Eryılmaz ve Ederoğlu Ailelerinin yakınları katıldı. Maşukiye Yıldız Restoranda gerçekleşen düğün töreninde, Tamer Ejderoğlu´nun ablası Özlem Çankaya ile abisi Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Musa Ejderoğlu da misafirlerle tek tek ilgilendi.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat