Özdilek

Güncel

Ehlinaz Torun Evlendi

CHP’den bir dönem milletvekili adayı olan Ehlinaz Torun, Yavuz Kayabaşı ile evlendi

2 Temmuz 2017 Saat: 23:04
Ehlinaz Torun Evlendi
Ehlinaz Torun Evlendi

Kocaeli Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent Doktor olarak görev yapan bir dönem CHP’den Milletvekili Adayı olan Mihrinaz ve Mehmet Torun’un kızı Ehlinaz Torun, Hollanda Rotterdam’da bir lojistik firmasında yönetici olan merhum Nuriye ve merhum Mehmet Kayabaşı’nın oğlu Yavuz Kayabaşı ile hayatını birleştirdi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikaha CHP’li isimler ve çiftin yakın akrabaları katıldı.

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kıydığı nikahta Ehlinaz Torun ve Yavuz Kayabaşı’nın nikah şahitliklerini CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Edirne Milletvekili Genel Başkan Danışmanı Okan Gaytancıoğlu, İzmit İlçe eski Başkanları Selman Yıldırım, Alparslan Seymen, KOÜ Adli Tıp Bölüm Başkanı Prof. Dr. Başar Çolak üstlendi. Kıyılan nikahın ardından İl Başkanı Cengiz Sarıbay, aile cüzdanını gelin hanıma verdi.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat