Özdilek

Turizm

Ecevit,Kandıralılara İftar Verdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

Kandıra Kerpe’deki Kaptan Restoranın sahibi Adnan Dursun (ECEVİT) Kocaeli Kandıralılar Derneği üyelerine iftar verdi.

 

 

 

Adnan Dursun’un Kerpe’deki iftarı büyük ilgi görürken, Ecevit misafirlerine İftariyelik, Mercimek çorba, balık, mevsim salatası ve baklava ikram etti. En çok soğuk suyun tüketildiği iftarda Kandıra ile ilgili konular görüşüldü. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan açılış konuşmasında konuklara hoş geldiniz derken 25 Ağustos akşamı Otel Asya’da gerçekleşecek iftara davet etti. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verirken, Namazgah çayırında teravih keyfini kaçırmamaları ikazında bulundu. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar 17 yıldır istikrar içerisinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli’nin en önemli Sivil Toplum Örgütlerinden biri olan Kocaeli Kandıralılar Derneğinin yöneticileri ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum dedi. İSU Yönetim Kurulu üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman’da yeni devreye alınan arıtma tesisi ve hızla yapımı gerçekleşecek barajın Kandıra için bir şans olduğunu söyledi.

Genel Yayın Yönetmenleri

Kandıra’da faaliyet gösteren internet sitesi Genel Yayın Yönetmenleri; Cüneyt Özcan (www.kandirahaberci.com), Mehmet Bacacı (www.kandiragazetesi.com), Murat Yıldırım (www.kandiralilar.com), Tarık Özaydın (www.kandiraajans.com) ve Teoman Korkmaz (www.degisenkandira.com) iftarda hazır bulunurken, Hayri Özcan (www.kandirahaber.com) başka bir programı olduğu için katılamadı.

Büyük ilgi

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın ev sahipliği yaptığı iftara; Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İSU Yönetim Kurulu üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Akıncı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Dernek Başkanı Seyit Ali Aktaş, Bekirderespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk, Kandıra Devlet Hastanesi Müdürü Orhan Can, İzmit Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban, Kumcağız Saygın Apart sahibi Erol Taşçı, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, İnsan Kaynakları Müdürü Nedim Ulutaş, Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, Elektrik-Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız, Bekirderespor Yönetim Kurulu üyesi Kenan Güneş ve Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör, Bilgisayarcı Murat Özer, Kocaeli TV Spor Müdürü Yiğit Özcan, İşadamı Volkan Bulgurcu, Hasan İpek ve Orhan Yaman, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları: Diş Hekimi Turan Sarı, Sanayici Günay Gülcü, Av. Hüseyin Acurman, Sigortacı Erdal Baykara ve Dr. İsmail Çapcı, Burak Market Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Tersane çalışanı Cavit Sözer, Profesyonel Futbolcular Muharrem Boz ve Erkan Aydın, Av. Nayim Ulaş, Sinema Sanatçısı Turan Bayrak ve Kandıranın sembol şahsiyeti İbrahim Aydoğdu (DÜNYAGÜZELİ) katıldı.

Adnan Dursun’a özel hediye

İftara katılanların hemen hemen tamamının söz aldığı toplantı sonrasında Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, iftar davetini yapan Kaptan Restoranın sahibi Adnan Dursun’a Deneğin özel hediyesini takdim etti. Toplantı birlikte çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat