Özdilek

Güncel

‘Ecevit’i Anma ve Saygı Koşusu’ düzenlendi

DSP Kocaeli Örgütü, merhum liderleri ve eski başbakanlardan Bülent Ecevit’i ölüm yıl dönümünde bir dizi etkinlikle anıyor. Bu kapsamda “Ecevit’i Anma ve Saygı Koşusu” düzenlendi

5 Kasım 2014 Saat: 14:53
‘Ecevit’i Anma ve Saygı Koşusu’ düzenlendi
‘Ecevit’i Anma ve Saygı Koşusu’ düzenlendi

Demokratik Sol Parti Kocaeli Örgütü, liderleri Bülent Ecevit’i anıyor. İl örgütü, bu kapsamda bir koşu düzenledi. Bu yıl birincisi gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilecek olan ‘Ecevit’i Anma ve Saygı Koşusu’ atletizm pistinde yapıldı. Kıyasıya yarışan öğrenciler dereceye girmek için ter döktü. Etkinliğe DSP Genel Başkan Yardımcısı Muammer Aydın, DSP Disiplin Kurulu Üyesi Ruhi Sadet, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve partililer katılım gösterdi.

 

HAYATI ANLATILDI

Etkinlik öncesi Ecevit’in dizeleri okundu. Saygı duruşunda bulunulması ve ardından okunan İstiklal Marşı’nın ardından merhum Bülent Ecevit’in kısaca hayatı anlatıldı. Ecevit’in eğitim hayatından siyasi hayatına kadar uzanan süreç öğrencilere aktarıldı. Aynı zamanda Ecevit’i anma programı olan etkinliğe yarışa katılan öğrencilerin aileleri de katıldı.

 

6 BRANŞTA KOŞU

6 branşa ayrılan koşular 100 metre erkekler, 100 metre bayanlar, 400 metre erkekler, 400 metre bayanlar, 800 metre erkekler ve 800 metre bayanlar olarak yapıldı. Koşunun ilk startını DSP Genel Başkan Yardımcısı Muammer Aydın verdi. Yarışmada, dereceye giren öğrencilerden birinciye, ikinciye ve üçüncüye madalya, diğer tüm katılımcılara ise teşekkür belgesi verildi.

Yorum Yaz

Adınız:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat