Özdilek

Kültür/Sanat

DY İL BAŞKANLIĞI’NA SİNAN SARAL ATANDI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

Uzun süredir boş kalan il başkanlığı koltuğuna Sinan Saral oturdu. Saral’ın başkanlığına atandığını DP teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Uyanık duyurdu.

İl başkanlığı için arayışlarını sürdüren DP`de sonun da başkanlık koltuğu dolduruldu. Uzun süredir kimin atanacağı merak konusu olan DP`nin yeni il başkanı Saral Sigorta`nın sahibi Sinan Saral oldu. Saral`ın başkanlığa atandığını il yönetim binasına konuk olan DP teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Uyanık kamuoyu duyurdu.

DP`Lİ OLARAK ÖLECEĞİM
DP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Füsun Vural`ın da Uyanık`a eşlik ettiği il binası ziyaretinde; DP eski il başkanı Kadir Ayhan ve İzmit İlçe başkanı Murat Öztürk`de hazır bulundu.  Yönetimi düşünce tüzük gereği başkanlıktan alınan Ayhan`ın yaptığı açılış konuşmasında DP`nin genel seçimlerde başarısız olduğunu ve bu başarısızlıktan sonra Kocaeli yönetimi olarak istifa kararı aldıklarını söyledi. İl başkanlığı görevini yürütmese dahi DP için çalışacağını söyleyen Ayhan DP`li olarak öleceğini söyledi.

PARTİLİLER OY VERMEDİ
Ayhan`ın konuşmasının ardından DP teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Uyanık DP 28 Şubat sürecinde yaşananlara değindi.  Uyanık genel seçimlerde DP`nin kendi içinde dahi üyelerinin nasılsa barajı geçemeyecek düşüncesinde olarak oy atmadıklarını da ifade etti. Uyanık yaptığı özeleştiriler sonrası alınan genel seçim sonucunda  parti içerisinde hiç kimsenin suculu olmadığını söyledi.  İktidarı da eleştiren Uyanık ülke genelinde yaşanan tüm sıkıntıların sorumlusunun AKP olduğunu söyledi.

DP HAK ETTİĞİ YERE GELECEK
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından DP teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Uyanık DP yeni il başkanlığına atanan ismin Sinan Saral olduğunu bildirdi. Yeni başkan Saral yaptığı ilk açıklamada parti genelinde sevgi ve saygıya daha çok önem verileceğini söylerken, “ İç tabanla çalışacağız, küskünlük kırgınlık olmayacak DP hak ettiği yere gelecek” dedi.   Saral,  20 yıldır Demokrat Parti içinde çeşitli kademelerde görev almış, evli  ve 2 çocuk babası.  Yeni başkan Saral yetki belgesinin eski il başkanı Kadir Ayhan`ın elinden aldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat