Özdilek

Güncel

Düzce Emniyeti'den kış lastiği uyarısı

Türkiye’de her yıl 1 Aralık’tan 1 Nisan'a kadar kışlık lastik takma zorunluluğu ile ilgili Düzce Emniyet Müdürlüğü'nden araç sürücülerini uyardı.DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, yük ve yolcu taşıyan ticari araç...

28 Kasım 2023 Saat: 20:05
Düzce Emniyeti'den kış lastiği uyarısı
Düzce Emniyeti'den kış lastiği uyarısı

Türkiye’de her yıl 1 Aralık’tan 1 Nisan'a kadar kışlık lastik takma zorunluluğu ile ilgili Düzce Emniyet Müdürlüğü'nden araç sürücülerini uyardı.

DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, yük ve yolcu taşıyan ticari araçları kış lastiği konusunda uyardı.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’nin tüm illerinde geçerli olan uygulamaya uymayanlara cezai yaptırım uygulandığının altı çizilikren, yeniden değerleme oranı dikkate alınarak kış lastiği zorunluluğu cezasının 2023 yılı itibariyle güncellenerek 1.152 TL olarak belirlendiği vurgulandı.

Hem sürücülerin, hem de diğer yolcuların güvenlikleri için kış lastiğinin takılması gerektiği belirtilen açıklamada, il sınırları içerisinde yük ve yolcu taşıyan ticari araçların 1 Aralık'tan başlamak üzere 1 Nisan 2024 tarihine kadar kış lastiği kullanmalarının zorunlu olduğu kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat