Özdilek

Güncel

Duyar: “Kent değil, protokol bayramlaşması”

Büyük Birlik Partisi il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

17 Ekim 2013 Saat: 20:31
Duyar: “Kent değil, protokol bayramlaşması”
Duyar: “Kent değil, protokol bayramlaşması”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Bayram telaşı ve bayramlaşma törenlerinin yoğunluğu nedeniyle üçüncü güne bırakılan tören, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker ve Türk Ocağı Başkan Yardımcısı Yücel Alpay Demir’in katılımıyla gerçekleşti.

‘BBP BELEDİYE ALABİLİR’

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Büyük Birlik ailesine gönül vermiş tüm vatandaşların bayramını kutlayarak söze başladı. Çeker, “Yerel seçimler yaklaştıkça Büyük Birlik ailesine çok büyük iş düşüyor. Bu çalışmaya gönül verip inanıldığı takdirde BBP’nin Kocaeli’de bir belediye kazanabileceğini hepimiz biliyoruz. Büyük Birlik Partisi’nin bir veya birden fazla belediye almaması için hiçbir engel yok” dedi.

‘102 YILLIK TÜRK OCAĞI’

Ömer Çeker’in ardından kısa bir konuşma yapan Türk Ocağı Başkan Yardımcısı Yücel Alpay Demir, Türk Ocağı’nı temsilen katıldığını ifade etti. Demir, “102 yıldır bu ülkenin hamurunda mayasında var olan Türk Ocağı’nı temsilen buradayım. Sizler gibi Türk – İslam davasına gönül vermiş dava arkadaşlarımla bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah sayılarınızı çok davanızı muzaffer etsin” dedi.

“KENT BAYRAMLAŞMASININ ADI DEĞİŞTİRİLSİN”

Türk Ocağı Başkan Yardımcısı Yücel Alpay Demir’in ardından konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, eleştiri yağmuruna tutulan kent bayramlaşması ile ilgili düşüncelerini aktardı. Kent bayramlaşmasının adının “Protokol Bayramlaşması” olarak değişmesi gerektiğini söyleyen Duyar, halkın katılım göstermediğini ve ağırlıkla Ak Partililerin katılım sağladığına dikkat çekti.

‘BAŞÖRTÜSÜ HARİÇ’

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, geçtiğimiz haftalarda açıklanan demokratikleşme paketini eleştiri yağmuruna tuttu. Paketin ‘PKK’ koktuğunu ifade eden Duyar, kamuda başörtüsüne serbestlik getiren düzenleme haricinde hiçbir maddeyi kabul etmediklerini belirtti. Serhat Duyar, “Andımız bilerek kaldırılmıştır. Türküm, Doğruyum, Çalışkanım demenin kime ne zararı olacaktır? Biz türbana sadece kamuda değil her alanda özgürlük istiyoruz” dedi.

İLÇE BİNALARI AÇILACAK

Serhat Duyar, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla çalışmalara hız verdiklerini, Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatının ilerleyen günlerde ilçe binası olmayan yerlerde ilçe binası açacağını vurguladı. Açılacak ilçe binalarının haricinde seçim irtibat bürolarının da açılacağını vurgulayan Duyar, “Büyük Birlik Partisi bu seçimlerde sıçramasını gerçekleştirecektir. Açacağımız yerel seçim büroları ile İl koordinasyonunu sağlayacağız. Milletimizin umudu Büyük Birlik Partisi’dir” diyerek seçim yarışında olduklarını ilan etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat