Özdilek

Siyaset

Duyar, hız kesmiyor!

BBP Kocaeli Milletvekili Serhat Duyar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

15 Mayıs 2018 Saat: 23:18
Duyar, hız kesmiyor!
Duyar, hız kesmiyor!

Erken seçime sadece 39 gün kalırken, aday adayları da çalışmalarını hızlandırdı. BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Serhat Duyar da çalışmalarını en üst düzeye çıkardı. Milletvekili aday adayı Serhat Duyar, geçtiğimiz gün yine yerinde durmadı. Hem vatandaşları ziyaret eden hem de muhtarlara giden Duyar, sorunları yerinde inceledi.

Samimi ortamda

Duyar’ın ilk ziyareti serbest muhasebeci Semin ve Nezih Hastürk ile çalışanlarının ofisi oldu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Duyar, Cumhur İttifakına destek istedi. Sümer Polis Merkezi Amiri Emre Aydın ile birlikte polisleri de ziyaret eden Serhat Duyar, görevlerinde başarılar. Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ayhan Karayel ve Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz ile azalarını da es geçmeyen Duyar ülke ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Evlere de konuk oldular

Muhtar ziyaretlerinin ardından esnafı da gezen Duyar, hem kendisine hem de Cumhur İttifakına destek istedi. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Serhat Duyar, her davet edildiği işyerine girdi, onlarla çay içti. Duyar’ın son durağı ise Bülent Girgin ve Hüseyin Yukarı’nın evleri oldu. Milletvekili adayı Duyar’a diğer aday adayı Baran Aslan da eşlik etti. BBP’li aday adayları umre ziyaretinden dönen Girgin ve Yukarı aileleriyle kutsal topraklar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Etiketler: Serhat Duyar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat