Özdilek

Çevre

Duyar’ dan Uyarı: “Pazartesi Trafik Kilitlenebilir”

BBP İL Başkanı Duyar’ dan Uyarı: “Pazartesi Trafik Kilitlenebilir” uyarısında bulundu

15 Eylül 2013 Saat: 00:02
Duyar’ dan Uyarı: “Pazartesi Trafik Kilitlenebilir”
Duyar’ dan Uyarı: “Pazartesi Trafik Kilitlenebilir”

16 Eylül Pazartesi yeni eğitim öğretim dönemi açılacaktır. 2013-2014 eğitim döneminin ilk günü kara pazartesiye dönüşmemesi için yetkilileri göreve davet ediyorum  dedi.

Önlem Alınmalı

Pazartesi günü okulların açılmasıyla birlikte Kocaeli genelinde trafik yükü de artacaktır. Zamansız başlayan çalışmalar da başlama ve bitiş süreleri dikkate alınamadığından yaz dönemi bitirilmesi gereken işlerde bitmemiştir. Özellikle, Derince ve Körfezde yapılan çalışma bölgelerinde, Kandıra Sapağı, Yahya Kaptan kavşaklarının yapıldığı bölgelerde bugünlerde yoğunlukla karşılaşmaktayız. Artacak olan trafik yoğunluğu dikkate alınarak önlemler alınmalıdır.

Başbakandan Talimat mı Bekleniyor?

Uzunca bir süredir Sapanca yolunda çalışma devam etmesine karşılık taahhüt edilen sürelere riayet edilmemiş ve vatandaşlarımız mağdur edilmiştir. Kocaeli ‘de özellikle Sayın Bakan ve Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı  sorunlar karşısında varlık gösteremiyorlar. Başbakanın talimat verdiği Hızlı Tren yolunda 24 saat çalışma var iken senelerdir Sapanca yoluna da süren çalışma neticelendirilememiştir. Acaba Sayın Başbakan talimat verse Sapanca Yolu biter mi?

Şehir İçi Trafiği Tıkanabilir

Özellikle İzmit merkeze İstanbul yönünden gelen araçlar Kuruçeşme, Yenidoğan, Orduevi mevkiinde kalan Battı Çıktı bölgesinde Sabah saatlerinde yoğunluk yaşanacağını öngörüyoruz ve yetkilileri göreve davet ediyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat