Özdilek

Siyaset

Duyar; Civelek İktidar Sarhoşu

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ,suç duyurularını ve gündemi değerlendirerek Civelek’e yüklendi.

29 Kasım 2013 Saat: 09:51
Duyar; Civelek İktidar Sarhoşu
Duyar; Civelek İktidar Sarhoşu

Tepkimiz Karşılığını Buldu

Bu vesile ile geçtiğimiz günlerde öncelikle AKP aday adaylarının YSK’ nın yayınladığı propaganda yasakları ilgili kararına uymadıklarını belirtmiştik ve bu konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuştuk. Ardından demokrasi havarisi gözüken AK Partinin antidemokratik bir şekilde dershaneleri kapatmasını ilkeli siyaset anlayışımız çerçevesinde eleştirmiştik.

Duyar; Civelek İktidar Sarhoşu

İfade ettiğimiz eleştirilerimizden sonra AKP İl Başkanı Mahmut Civelek iktidar sarhoşluğunun verdiği cesaretle Büyük Birlik Partimizin ilkeli siyaset anlayışına yakışıksız ifadelerde bulunmuştur.

Cd’yi Kargo ile Civeleğe Gönderiyorum

Sizlerinde yakından takip ettiği gibi Sn. Mahmut Civelek kullanmış olduğu ifadelerinde bizlerin Muhsin Yazıcıoğlu’ nun çizgisi dışına çıktığımızı ve Cumhuriyet Halk Partisi ile aynı seviyede siyaset yaptığımızı belirterek Kocaeli’ nde ektikleri nifak tohumlarını dava arkadaşlarımızla aramıza ekmeye çalışmaktadır. Buradan Sn. Civeleğe belirtmek isteriz ki, sizin ektiğiniz fitne tohumları bizim bahçemizde yeşermez.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat