Özdilek

Siyaset

Dursun; Görevden alınmamın sorumlusu Kaplandır.!

CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun, kendisinin görevden alınması ve yaşananların tek sorumlusunun milletvekili Mehmet Hilal Kaplan olduğunu söyledi.

3 Mart 2015 Saat: 23:43
Dursun; Görevden alınmamın sorumlusu Kaplandır.!
Dursun; Görevden alınmamın sorumlusu Kaplandır.!

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın milletvekili aday adayı olmak için görevden ayrılmasının ardından yönetim kurulu başkanlığa Recep Dursun getirilmişti. Ancak Dursun, genel merkez tarafından görevden alınmıştı. Yaşanan süreçle ilgili olarak Dursun, çok özel açıklamalarda bulundu. Kırgın olduğunu söyleyen Dursun, şunları da dile getirdi: “Bu örgüte birileri operasyon yapılırken ve sandık konulmamasından dolayı kırgınım.

 

GENEL MERKEZE LİSTE VERDİ

Seçilmiş örgütün niçin görevden alındığı açıklanmadı. Genel merkeze de kırgınım ve genel merkezi yanıltan vekile de kırgınım. Seçilmişin seçilmişler üzerinde operasyon yapma hakkı yoktur. Sedat Tatar’ın istifa edip etmeyeceği belli değilken ilçe başkanlığı için öneride bulunmak ayıptır. Mehmet Hilal Kaplan, genel merkeze beş isim verdiğini söylüyor. Ancak benim ismimi vermemişti. Kaplan; genel merkeze Cavit Kapoğlu ve Yakup Yılmaz’ın yönetim listelerini verdi.

 

BU BİR OPERASYONDUR

Verilen bu iki liste daha ortada genelge yokken Eylül-Ekim ayında verilmiş. İl başkanı varken bir vekil, ilçe başkanlığı için isim öneremez. Mehmet Hilal Kaplan’ın yaptığı bir operasyondur. İlçe kongresinin yapılması kararı vardı. İlçeyi kongreye götürmeyle görevlendirilen Yakup Yılmaz görevini başaramıyor ancak ilçe başkanı olarak atanıyor. Parti içerisindeki ilçe kongresini yapmayı beceremeyen bir adama ilçe başkanlığı görevi veriyorsun. Kongreye götüremiyor ama ilçeyi genel seçime götürecekmiş.”

 

İPTALİ ANLATAMAZLAR

Kayyum yönetimine atananlardan üç kişinin istifa ettirildiği belirten eski ilçe başkanı Recep Dursun, “Kongreyi niçin iptal ettiklerini bana anlatamazlar. Bu işin tek suçlusu Mehmet Hilal Kaplan’dır. Mehmet Hilal Kaplan daha sonra yanına milletvekili Haydar Akar’ı da alarak iddiasını güçlendirdi. Ama Haydar Akar bu işin boyutunun bu kadar olduğunun farkında değildi” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat