Özdilek

Siyaset

Durmuş’tan Türkkan’a eleştiri

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

Eski MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı sert ve ağır bir dille eleştirdi. Durmuş, 'Türkkan şov yapıyor. Herkesle iyi görüntü vermeye çalışıyor. Siyasette omurgasızlık yapıyor' dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) hareketli günler yaşanıyor. Kongre sürecinin yaklaştığı partide son günlerde büyük bir hareketlilik var. MHP’de kartlar yeniden karılıyor, saflar belirleniyor. Bugüne kadar “kol kırılır yen içinde kalır” mantığıyla hareket eden, kamuoyu önünde asla tartışmayan MHP’liler, son günlerde bu geleneğe pek uymuyor. Sosyal medya aracılığıyla birbirlerine mesaj gönderen partililer, artık kamuoyu önünde de birbirini eleştirmekten geri durmuyor.
ÇOK SERT SÖZLER
Durmuş, önceki akşam İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte bir grup gazeteciyle Kış Bahçesi’nde iftar sofrasında buluştu. Çok çarpıcı açıklamalar yapan Cumali Durmuş, MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile ilgili çok ağır konuştu. Durmuş, “Lütfü Türkkan şov yapıyor. Herkes ile görüntü vermeye, herkes ile iyi görünmeye çalışıyor. Kardeşim herkesle iyi görülemezsin ki. İyi görüleceğin biri vardır, olmayan biri vardır. Onunki tamamen şova dönük hareketler. Bunun adı siyasette omurgasızlıktır” dedi. Bugüne kadar kendisine Lütfü Türkkan ile ilgili sorulan soruları hep geçiştiren, Cumali Durmuş’un kongre süreci yaklaşırken MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı bu kadar ağır ve sert bir dille eleştirmesi kayıtlara geçti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat