Özdilek

Güncel

Dur ihtarına uymadılar, Gölcük’e kadar kaçtılar

İstanbul'dan çaldıkları okul servisiyle Kocaeli sınırları içine girince çalıntı olduğu bildirilen araç ‘Plaka Tanıma Sistemi'ne takıldı. Polis ekipleri ile zanlılar arasında başlayan kovalamaca Gölcük’e kadar sürdü.

2 Ekim 2014 Saat: 18:07
Dur ihtarına uymadılar, Gölcük’e kadar kaçtılar
Dur ihtarına uymadılar, Gölcük’e kadar kaçtılar

İzmit’te oldukça hareketli dakikalar yaşandı. İstanbul’dan çalınan 34 KJ 9750 plakalı servis aracının ilimiz sınırları içinde girince Plaka Tanıma Sistemi'ne takıldı. Polisin dur ihtarına uymayan şahıslar hızla kaçmaya başladı. Yunus ekipleri ise onların peşine takılınca İzmit-Gölcük arasında kovalamaca yaşandı. Yol üzerinde birkaç noktada önleri kesilse de şahıslar Gölcük’e kadar geldi.

Gölcük merkeze giren çalıntı servis aracı Kavaklı Mahallesi'nde önce polis otosuna ardından başka bir vatandaşın aracına çarptı. Çalıntı araçla daha fazla kaçamayacaklarını anlayan zanlılar bu kez yaya olarak kaçmaya çalıştı. İki şahıs fazla uzaklaşamadan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yaralandı. Gözaltına alınan K.T. ile O.Y., polis merkezine götürülürken, çalıntı minibüste ilçe emniyet müdürlüğünün bahçesine çekildi. Yaşanan kovalamaca sırasında biri polis aracı olmak üzere üç araç hasar görürken üç polis de yaralandı. Yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat