Özdilek

Çevre

Dünyayı Kurtaran Sosyal Proje

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un çalışanları “Dünyayı Kurtaran Adam ve Kadın” temalı yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

6 Temmuz 2015 Saat: 11:57
Dünyayı Kurtaran Sosyal Proje
Dünyayı Kurtaran Sosyal Proje

Şirket çalışanlarının gönüllülük esasına dayalı olan proje ile hem çalışanların hem de yakın çevrelerinin eğitim, çocuk hakları, çevre bilinci, hayvan hakları gibi temel konularda duyarlılık ve farkındalık yaratması hedefleniyor.

 

“Dünyayı Kurtaran Adam ve Kadın” projesi kapsamında çalışanların görev almayı seçtiği konular doğrultusunda ilgili sivil toplum kuruluşları da projeye dahil edilerek daha geniş bir çevreye ulaşılması amaçlanıyor.

 

Projeyle ilgili açıklama yapan sahibinden.com İş Destek’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Pamuk, “Şirket olarak sürdürülebilir projelerle topluma katma değer yaratan işlerde yer almaya önem veriyoruz. “Dünyayı Kurtaran Adam ve Kadın” projemiz ile kendimizden başlamak üzere tüm çevremizi dahil ederek daha güzel bir dünya için küçük de olsa fark yaratmaya ve “dünyayı kurtaran” adamlar ve kadınlar olmaya çalışıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızın desteği ile yürütülen sosyal sorumluluk projelerimize yenisini eklemekten de memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Doğal Hayatı Koruma Derneği (WWF – Türkiye) ile “Green Office” uygulamasını da başlatan sahibinden.com’un “Dünyayı Kurtaran Adam ve Kadın” kapsamında Pek alanda fark yaratacak işler yapılması hedefleniyor.

 

 

 

Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. IAB Gemuis Mart ayı verilerine göre, 33 milyondan fazla tekil ziyaretçinin, 118 milyondan fazla ziyaret ile 4 milyardan fazla sayfa görüntülediği sahibinden.com; 380 çalışanı 5 milyonu aşan aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat